Ja mam wizyte. 10 dzien gonapeptylu wiec podejrzewam ze bede miala stymulacje rozpisana?Dziewczyny są dzisiaj jakieś bety? transfery? coś? Powodzenia życzę!!
Ja zaczęłam dzień od chia z orzechami
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wizyte. 10 dzien gonapeptylu wiec podejrzewam ze bede miala stymulacje rozpisana?Dziewczyny są dzisiaj jakieś bety? transfery? coś? Powodzenia życzę!!
Ja zaczęłam dzień od chia z orzechami
Trzymam kciuki!!Ja za godzine jade na bete... Zoladek scisniety..
Powodzenia! :-) trzymam kciukiJa za godzine jade na bete... Zoladek scisniety..
Jak jestes po @ to napewno tak! Kciuki za dobre wiesci!Ja mam wizyte. 10 dzien gonapeptylu wiec podejrzewam ze bede miala stymulacje rozpisana?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
3mam kciuki z calych sil, sikanca "rekreacyjnego" powtarzalas??
Jestem na koncowce @ takze wspolczuje lekarzowi na badaniu ale coz... mus to mus...Jak jestes po @ to napewno tak! Kciuki za dobre wiesci!
Dzieki!@Nadzieja78 bety aż do nieba!
@Kurcia powodzenia na wizycie
Mamy też dzisiaj jakiś transfer! Niestety nie pamiętam kto?! Wiedz że o Tobie pamiętamy. Przytul mocno kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy
Miłego dnia
Powodzenia [emoji110][emoji110]Ja za godzine jade na bete... Zoladek scisniety..
@Nadzieja78 bety aż do nieba!
@Kurcia powodzenia na wizycie
Mamy też dzisiaj jakiś transfer! Niestety nie pamiętam kto?! Wiedz że o Tobie pamiętamy. Przytul mocno kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy
Miłego dnia
Oby to byl szczęśliwy dzien :-)Nie, balam sie powtorki wyniku..stwierdzilam, ze czekam do krwi, ktora da mi jednoznaczna odpowiedz