reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki wszy ok serce jak dzwon
Teraz JuZ wierze ze jestem w ciazy[emoji7][emoji7];)
1510819451-4454696de516f2ff-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale gdybys zaszla naturalnie to by byl znak, ze organizm da sobie rade bez wspomagaczy ;p Puki co nie ma co gdybac, musisz najpierw zadzialac ze swoim m :)

Dokl Ja teraz nic nie biore a maluszek 8 Tydz za dwa dni ;))
Naturalnie to samo daje rade ze wszystkim i mam nAdZ nie bede potezebowac progesteronu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, dzis raczej nie będzie nas na forum bo po zmianie leków pb mam chyba na nie alergie i czuję się jak naćpany..Dzwoniłem do kliniki mojej i chcieli po mnie karetkę przysłać ale jedziemy z Aśka sami bo wiocha by nam żyć nie dała.. Pozdrawiam Was dziewczyny! I 3mam jak zawsze kciuki za każdą z was...
Dami

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

reklama
Do góry