reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Raczej początek pięknej ciążowej przygody :-)

To wlasnie miałam na myśli! Koniec kłucia w brzuch, początek tego na co chyba każda z nas starających sie czeka, czyli mdłości [emoji16] Kilka lat temu nie pomyślałabym, ze mozna tak bardzo chcieć mieć mdłości, puchnąć itp. Byle z dwoma kreskami i maleństwem pod sercem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@dami ja często byłam w kontakcie SMS na początku ciąży z moją lekarką dla mojego dobra bo nie zawsze jest wskazane tłuc się gdzieś samochodem jak np plamilam. Ale tu się zgodzę że Paulinki lekarz źle zareagował, ewidentnie było podejrzenie hiperki

---32tc---
No ja rozumiem takie proste sprawy jak pytania o jajeczka czy ewentualne wyniki badań ale jeśli pacjentka po takim zabiegu który niesie dość znaczne ryzyko pisze o bólach, że leki nie działają, brzuch jej rośnie to wg. mnie nawet laik powiedziałby nie czekaj tylko jedz się zbadaj a on tak lakonicznie weź tabletkę za 2 godz napisz...nosz kur..
Sorki że tak draże ale jak widzę takie coś u lekarzy to mnie krew zalewa, poza tym wszystkie pomimo, że się nie znamy jesteście mi bliskie jakby to o moją Aśke chodziło...[emoji8] [emoji87]

Nie wiem czy Wam pisała że wczoraj też musiałem o nią walczyć w klinice bo chcieli nas wy..Rolowac..[emoji53]

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

C

Chyba bede na detoxie od Was,bo tak sie tu duzo dzieje ostatnio.
Endo 8 , wizyta w czwartek i wstepnie poniedzialek -wtorek transfer. Wiesz ja juz na nic sie nie nastawiam... bedzie co ma byc...
Planuje po transferze żyć normalnie tym razem.i pracowac, to cykl naturalny wiec mam dość swirowania. Zadtanawiam sie tylko czy chciec cos wiecej z lekow czy zostawic to wszystko swojemu trybowi :p zobaczymy,czas pokaze.
A jak Twoje samopoczucie??
Puki co pieknie wszystko wyglada. Ja przy tym cyklu tez odpuscilam i na spokojnie podeszlam i puki co maluszek jest ze mna, tak pokazuje test. Czuje sie dobrze, nic mnie nie boli ani zadnych innych objawow, jedynie brodawki mam ciemniejsze.
U Ciebie endo juz ladne. To zastrzyk jutro lub po jutrze?

Ja czuję się na zaciażoną :-) moze to brzmi glupio i infantylnie ale ostatnie 2transfery strasznie sie stresowalam i nic z tego nie wyszlo wiec teraz postanowilam generowac same dobre emocje, lektura "Sekretu" przekonala mnie o sile pozytywnego myślenia wiec teraz wcielam teorie w zycie :-)
To ciekawe podejście [emoji6] hihi..Moja Aśka chyba jest homeopatka bo mi się tu rozpływa...[emoji85]

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

Puki co pieknie wszystko wyglada. Ja przy tym cyklu tez odpuscilam i na spokojnie podeszlam i puki co maluszek jest ze mna, tak pokazuje test. Czuje sie dobrze, nic mnie nie boli ani zadnych innych objawow, jedynie brodawki mam ciemniejsze.
U Ciebie endo juz ladne. To zastrzyk jutro lub po jutrze?
Mam jechać w czwartek i sprawdzić może bedzie wszystko naturalnie i w czwartek powinien być już pęknięty i to będzie dzień 0, jeżeli nie pęknie sam to w czwartek rano w klinice zastrzyk i we wtorek transfer ;-)
Ja tez już nie świruję.. co ma być to będzie ;-)
Niby endo spoko ale butle wina mam zamiar jeszcze wchłonąć! No to dobrze,że nic się nie dzieję. I życzę Ci takich nudnych najbliższych 8 miesięcy ;-)

reklama
Do góry