Mruch
Fanka BB :)
Kochana wiec nasze zdrowie przynajmniej się dzisiaj zrelaksujemy wiem marne pocieszenie ale zawsze coś nasze zdrowie kochana przypomnij mi skąd jesteś ?
Odp. priv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana wiec nasze zdrowie przynajmniej się dzisiaj zrelaksujemy wiem marne pocieszenie ale zawsze coś nasze zdrowie kochana przypomnij mi skąd jesteś ?
Trochę dziwna sprawa, bo prawidłowy wynik amh to 1-3 a wyższy wynik świadczy o pco właśnie. Nie słyszałam o innej przyczynie podwyższonego amh (co nie znaczy, że nie istnieje) więc nie pomogę... Mogę tylko powiedzieć że przy takim wysokim amh możesz się spodziewać hiperstymulacji i odroczenia transferu, chyba, że lekarz idealnie dobierze dawki leków i jakoś unikniesz tej nieprzyjemności. Swego czasu podczytywałam wątek i IUI i Wam kibicowałam, Ciebie też pamiętam i tą ciążę biochemiczną (w lutym? marcu?). Teraz trzymam kciuki za powodzenie ivf Kiedy startujecie?
Hope322 bardzo dziękuje za informacje a miał ktos podobnie? Hope322 na Ciebie można liczyćJak na moje oko to dobry wynik a nawet bardzo dobry. Podany w dwoch jednostkach.
Ale jest już plan wracam na siłownię która od jakiegoś czasu zaniedbałam a niestety przez te hormony kilogramow przybyło. ... dieta itd wiec będzie dobrze. Tylko wiecie co jest najgorsze ze teraz to ja musze podwójnie być silna a przynajmniej udawać taka tłumacząc każdemu z osobna ze się kolejny raz nie udało. .... no to mnie trochę rozbija bo każdy już od rana dzwoni i czeka na wiadomość ... ciężkie to tRoche ...
I dupa tak jak u Ciebie <0,1 [emoji30]
(( przykro mi!I dupa tak jak u Ciebie <0,1 [emoji30]
no to nie opuszczaj nas tylko pisz regularnie co u ciebie trzymam kciuki za dobrze dobrane leki i szczęśliwy finał jeszcze przed nowym rokiemTak ciąża biochemiczna na początku lutego. Ja tam się ani hiperstymulacji nie boje ani odroczonego transferu. Ważne, ze teraz już sama wiem co i jak [emoji16] w piątek mam wizytę z badaniami i chcemy startować od nowego cyklu czyli początek grudnia [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kochana Twój progesteron jest bardzo dobry! ja miałam niziutki (9,5) i nie skończyło się to dobrze, choć nie mam pojęcia czy to było przyczyną poronienia, bo żadnych plamień i bóli wcześniej nie miałamHope322 bardzo dziękuje za informacje a miał ktos podobnie? Hope322 na Ciebie można liczyć
Mieszkam w landzie Niedersachsen i leczę się też tutaj w DE.
no to nie opuszczaj nas tylko pisz regularnie co u ciebie trzymam kciuki za dobrze dobrane leki i szczęśliwy finał jeszcze przed nowym rokiem