Hej dziewczyny jestem tu nowa we wtorek miałam transfer blastki. Czekam na upragnioną dodatnią betę to mój drugi transfer. Miałam rownież dwie iui zakończone rownież niepowodzeniem. U mnie problem zagnieżdżenia.
Witaj trzymam kciukasy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny jestem tu nowa we wtorek miałam transfer blastki. Czekam na upragnioną dodatnią betę to mój drugi transfer. Miałam rownież dwie iui zakończone rownież niepowodzeniem. U mnie problem zagnieżdżenia.
nie denerwuj się, u mnie w dniu transferu jajniki były lekko powiększone, a po pozytywnej becie jak byłam u lekarza to miałam płyn w macicy i jajniki po 10 cm. Niby powoli się uspokaja na usg serduszkowym nie było już płynu i jajniki się zmniejszyły, ale ponoć mogę to odczuwać do 12 tc i niestety odczuwamna wymioty mi sie nie zbiera oddycha sie ciezej, moze jakies zakarzenie przez brak antybiotyku. wkurwilam sie ..
Ja miałam 360 progesteron, przyrost bety o 66% powinien być. Wklep sobie w kalkulator hcg w internecieDziewczyny prosze was powiedzcie mi dzis rano zrobilam badania progesteron to wogole chyba jakas przesada 130.45
A beta nie za malo wzrosla?? 224,3 a wczesniejsza przedwczoraj 114
Hope tak się cieszę-NAPRAWDĘ- mimo ,że nie bardzo aktywna jestem-to co dzień czytam ,by być na bieżąco i strraaasznie Ci kibicowałam -suuuper! banan na ustachMam juz wynik beta 460
Trzymam mocno !Więc.. ciekawość zwyciężyła [emoji23]
Wczoraj rano ( nie z porannego moczu) zrobiłam test by sprawdzić czy Ovitrelle jeszcze się pokaże. Wynik negatywny.
Dzisiaj znowu przed chwilą zrobiłam test i mamy blada kreskę.
Tydzień po transferze 2dniowego malucha.
Teraz wszystkie trzymają za nas kciuki by ta już ostatnia ciąża z IVF została z nami. Biorę tyle leków, że jeśli nie utrzyma mi ciąży to przynajmniej rozwali mi nerki i wątrobę [emoji23]
U nas nie problem z zajęciem więc wiedziałam że w ciąży będę. Kontroluje codziennie sikance by zobaczyć kiedy ewentualnie poronie. W Szwecji nie mam jak zrobić bety.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Monia piękny wynik [emoji16]Dziewczyny prosze was powiedzcie mi dzis rano zrobilam badania progesteron to wogole chyba jakas przesada 130.45
A beta nie za malo wzrosla?? 224,3 a wczesniejsza przedwczoraj 114
Nie tylko na słodkie....dziewczyny ja przy tych lekach ciagle mam ochote na słodkie tez tak macie? mozna zwariowac..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak Wy piszecie,ze piekny wynik to sie ciesze juz nie bede sie zamartwiac.. jeszcze bol jajnika mnie niepokoi z ktorego byla owulka od wczoraj mozna powiedziec,ze caly czas do terazMonia piękny wynik
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom