reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja wracam do żywych po punkcji...po zabiegu miałam bardzo silny ból jajników i ból żołądka i dopiero teraz dochodzę do siebie. Lekarz pobrał 14 jajeczek (to dużo czy tak sobie?), nasienie też ponoć nie najgorsze. Lekarz powiedział że wszystko bardzo dobrze wyglądało. Jutro mamy dzwonić do labo i prawdopodobnie w poniedziałek transfer =)
Ktoś jeszcze transferuje w następnym tygodniu????

Piękna liczba jajeczek. Jutro mam nadzieję usłyszysz dobre wieści. W przyszłym tygodniu jest kilka transferów więc znów duża grupa wsparcia :)

reklama
Dziewczyny masakra chyba sie rozpadam... od wczoraj boli mnie nadbrzusze a brzuch mam jak balon... wczoraj az wymiotowalam przez to... nie wiem czy to po tych lekach wszystkich ale czuje sie fatalnie

Do góry