Weronika63
Fanka BB :)
W kupie siła =D hahaPiękna liczba jajeczek. Jutro mam nadzieję usłyszysz dobre wieści. W przyszłym tygodniu jest kilka transferów więc znów duża grupa wsparcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W kupie siła =D hahaPiękna liczba jajeczek. Jutro mam nadzieję usłyszysz dobre wieści. W przyszłym tygodniu jest kilka transferów więc znów duża grupa wsparcia
Skontaktuj sie z lekarzem a jak mocno boli to moze podjedz na IP?Dziewczyny masakra chyba sie rozpadam... od wczoraj boli mnie nadbrzusze a brzuch mam jak balon... wczoraj az wymiotowalam przez to... nie wiem czy to po tych lekach wszystkich ale czuje sie fatalnie
Bardzo dziekuje w ogole wszystkim Wam dziekuje za kciukasy. Przydaly sie na poczatek stresujacej drogi do szczescia, kolejny krok do przodu a dzieki Wam nie trace nadziei. Jesteście najlepsze i trzymam za kazda z osobna kciukiHope tak się cieszę-NAPRAWDĘ- mimo ,że nie bardzo aktywna jestem-to co dzień czytam ,by być na bieżąco i strraaasznie Ci kibicowałam -suuuper! banan na ustach
Dziewczyny prosze was powiedzcie mi dzis rano zrobilam badania progesteron to wogole chyba jakas przesada 130.45
A beta nie za malo wzrosla?? 224,3 a wczesniejsza przedwczoraj 114
Martwię się coraz bardziej te plamienia sa mocniejsze a brzuch boli jak na okres ....chyba faktycznie moje przeczucia mnie nie mylą ...
Hej dziewczyny, mam pytanie do tych już zaciążonych. Do którego tygodnia stosowałyście luteinę lub Crinone? Ja niestety nie dostałam dzisiaj tego w aptece, a jutro Święto i zabrakło mi dosłownie 2 sztyfty do mojego powrotu do Danii. Boję się przerwać, ale u mnie już 10 tydzień leci. Albo może jest tu jakaś dziewczyna z Wrocławia i ma na sprzedaż te 2 sztuki?
Ojej ja mam pełno luteiny ale mieszkam w Poznaniu... Gdybyś była bardzo zdesperowana to będę jutro w Lesznie. O widzę że Mruch z WroHej dziewczyny, mam pytanie do tych już zaciążonych. Do którego tygodnia stosowałyście luteinę lub Crinone? Ja niestety nie dostałam dzisiaj tego w aptece, a jutro Święto i zabrakło mi dosłownie 2 sztyfty do mojego powrotu do Danii. Boję się przerwać, ale u mnie już 10 tydzień leci. Albo może jest tu jakaś dziewczyna z Wrocławia i ma na sprzedaż te 2 sztuki?
Napisałam priv. DziękiJa jestem z Wrocka i mam luteinę, mogę Ci dać pare tabletek na przerwanie jutra!
Crinone niestety nie mam[emoji30]