reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki, że pytasz Mruch. Robię jutro w 10dpt. Dziś mam termin @ też więc jutro jak wyjdzie negatyw to już na pewno nadzieję się wyczerpały.
Potem mimo wszystko będę brała duphaston i Progynove do 12dpt bo się naczytalam na forach, że kobietom tak późno wyszedł pozytyw po 2 tyg od transferu blaski nawet po negatywnym czułym teście w 12dpt! Ja nie znam osobiście takich historii i normalnie aż w nie nie wierzę no ale jeśli chociaż jest 1% szans...
Więc w poniedziałek będziemy obie wiedziały na pewno.

No to czekamy do poniedziałku jak na ścięcie [emoji13][emoji30][emoji3]

reklama
Odstawilam Progesteron I czekam ma następny termin 11.12. Przeryczalam pół dnia, a wina w domu nie ma :oo: @ przyszła niespodziewanie bo jej nie zapraszalam :no: ciężko po pierwszej nieudanej próbie :(

Wiem co czujesz kochana, miałam to samo i wiesz upiłam sie mężowi do nieprzytomności, aż wstyd sie przyznać ale wylądowałam w toalecie. Drugi dzień był jeszcze gorszy przez kaca, a potem powoli wróciłam do siebie i do walki. Ty tez wrócisz daj sobie czas! A my czekamy na Ciebie!

Odstawilam Progesteron I czekam ma następny termin 11.12. Przeryczalam pół dnia, a wina w domu nie ma :oo: @ przyszła niespodziewanie bo jej nie zapraszalam :no: ciężko po pierwszej nieudanej próbie :(
Musisz byc silna!! Dzis mozesz sie wyplakac... weekend przepic a.od poniedzialku cyc do przodu i walczymy!!:-)

a nie robiłaś progesteronu dziś? to by mogło coś więcej powiedzieć na temat tych plamień... może zrób podejście nr 2 jutro i zbadaj ten progesteron a jeśli chcesz poczekać z betą do poniedziałku, to poczekaj?
Progesteronu nie robiłam bo wynik byłby dopiero w poniedziałek . Może faktycznie jutro jeszcze powtórzę betę w innym.labo

Chyba tez tak zaczne :) Do niedzieli zatem juz blizej niz dalej ;)
Czas tak wolno plynie, ze mozna zwariowac!

Jedyne czego sie obawiam to, ze w 5dpt moze byc jeszcze wynik przeklamany Ovitrellem.. czy raczej juz nie?
jeśli miałaś 5cio dniowy zarodek, do tego dodać 5dpt + 2dni od ovitrellu do punkcji to raczej nie ma szans, żeby sikacz pokazywał drugą kreskę z tego powodu :)

reklama
Do góry