reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki, że pytasz Mruch. Robię jutro w 10dpt. Dziś mam termin @ też więc jutro jak wyjdzie negatyw to już na pewno nadzieję się wyczerpały.
Potem mimo wszystko będę brała duphaston i Progynove do 12dpt bo się naczytalam na forach, że kobietom tak późno wyszedł pozytyw po 2 tyg od transferu blaski nawet po negatywnym czułym teście w 12dpt! Ja nie znam osobiście takich historii i normalnie aż w nie nie wierzę no ale jeśli chociaż jest 1% szans...
Więc w poniedziałek będziemy obie wiedziały na pewno.

No to czekamy do poniedziałku jak na ścięcie [emoji13][emoji30][emoji3]

reklama
Odstawilam Progesteron I czekam ma następny termin 11.12. Przeryczalam pół dnia, a wina w domu nie ma :oo: @ przyszła niespodziewanie bo jej nie zapraszalam :no: ciężko po pierwszej nieudanej próbie :(

Wiem co czujesz kochana, miałam to samo i wiesz upiłam sie mężowi do nieprzytomności, aż wstyd sie przyznać ale wylądowałam w toalecie. Drugi dzień był jeszcze gorszy przez kaca, a potem powoli wróciłam do siebie i do walki. Ty tez wrócisz daj sobie czas! A my czekamy na Ciebie!

Odstawilam Progesteron I czekam ma następny termin 11.12. Przeryczalam pół dnia, a wina w domu nie ma :oo: @ przyszła niespodziewanie bo jej nie zapraszalam :no: ciężko po pierwszej nieudanej próbie :(
Musisz byc silna!! Dzis mozesz sie wyplakac... weekend przepic a.od poniedzialku cyc do przodu i walczymy!!:-)

a nie robiłaś progesteronu dziś? to by mogło coś więcej powiedzieć na temat tych plamień... może zrób podejście nr 2 jutro i zbadaj ten progesteron a jeśli chcesz poczekać z betą do poniedziałku, to poczekaj?
Progesteronu nie robiłam bo wynik byłby dopiero w poniedziałek . Może faktycznie jutro jeszcze powtórzę betę w innym.labo

Chyba tez tak zaczne :) Do niedzieli zatem juz blizej niz dalej ;)
Czas tak wolno plynie, ze mozna zwariowac!

Jedyne czego sie obawiam to, ze w 5dpt moze byc jeszcze wynik przeklamany Ovitrellem.. czy raczej juz nie?
jeśli miałaś 5cio dniowy zarodek, do tego dodać 5dpt + 2dni od ovitrellu do punkcji to raczej nie ma szans, żeby sikacz pokazywał drugą kreskę z tego powodu :)

reklama
Do góry