dżoasia
Fanka BB :)
masz rumianek? ponoć działa antyseptycznie czyli odkażająco, ja wczoraj zaparzyłam z 2 torebek i wlałam do wanny, dolałam trochę wody i posiedziałam tak ok 5 min, u mnie już jest trochę lepiej, nie swędzi i jak chodzę to nie czuję, został tylko dyskomfort przy podcieraniu. ale piję sok z żurawiny 100%, jem ogórki kiszone, mam probiotyk doustny i dowcipny no i od dr jakieś globulki ale w sumie zanim je zastosowałam to już i tak czułam dużą ulgęA mi przyplatala sie jednak jakas infekcja :/ kurcze chyba to grzybica, bo piecze mnie piczka i mam takie uklucia jakby w cewce moczowej, oprocz tego mam strasznie sucho i te biale grudki, tylko ciort wie czy to nie crinone. Tylko wczesniej te grudki po leku mi wyplywaly a teraz zero sluzu tylko bialo :/ Pojde oczywiscie jutro do lekarza ale moze ktoras z Was miala takie objawy? Chcialabym cos sprobowac dzis z domowych sposobow. Pilam wode z cytryna, jadlam kapuste kiszona i nic nie pomaga. Mam masc clotrimazolum ale wyczytalam, ze w pierwszym trymestrze nie mozna jej uzywac. Strasznie sie boje, ze zaszkodzi to maluszkowi i znow dupa wyjdzie z tego wszystkiego.