reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tylko jq się cały czas nad tymi testami zastanawiam. .. bo ta kreska na początku była bardzo blada dopiero.po czasie robiła się wyraźniejsza . A plamienia są ale slabe teraz i takie jasnobrazowe
No tak ale coś się tam zadziało chyba no nie? Tak mi się wydaje chociaż podobno też jest taki efekt utleniania który może fałszować test dlatego piszą że czyta się do ok 3 min. No już sama nie wiem. Może siknij rano. Jeśli cokolwiek Ci się pojawi to beta powinna być powyżej 25 a nie poniżej 1. :/
Ale jak masz nerwy kochana to masz rację po prostu idź na bete jeszcze raz w poniedziałek.

reklama
No tak ale coś się tam zadziało chyba no nie? Tak mi się wydaje chociaż podobno też jest taki efekt utleniania który może fałszować test dlatego piszą że czyta się do ok 3 min. No już sama nie wiem. Może siknij rano. Jeśli cokolwiek Ci się pojawi to beta powinna być powyżej 25 a nie poniżej 1. :/
Ale jak masz nerwy kochana to masz rację po prostu idź na bete jeszcze raz w poniedziałek.
kuźwa u mnie nigdy się nie utleniły nawet :p a we wrześniu miałam okazję zobaczyć tłuste krechy, to nawet jednego nie zrobiłam... :p

@Mruch i @walczaca o szczescie jutro już nie będzie płaczu ;) niczego nigdy nie zaczynam od poniedziałku więc jutro cycki w górę i jedno piwko :biggrin2: może zacznę znowu biegać dla zdrowia to się odstresuje albo na zakupy pójdę. Buziaki dziewczyny za wszystkie trzymam kciuki.
najlepiej to biegnij na zakupy :laugh2:

Ja mniej odważnie bo w 7dpt albo 8dpt. I jak mi wyjdzie blada dupa to od razu tracę wiarę. ..
Znacie może dziewczyny jakieś historie gdzie dobre sikacze się pomylily bo ja na serio nie znam...

No ja zakladam, ze uda mi sie robic sikacze ale nie wierzyc w ich moc na wypadek czarnego scenariusza.. po prostu nie wytrzymam do czwartkowej bety.. a tak to sikne codziennie rano to moze szybciej zleci ;)
Zreszta co Wam bede mowic.. wiecie jak jest! Ostatnim razem zrobilam dopiero w 8mym..test niestety nie klamal ale licze, ze tym razem bedzie inaczej :)

No właśnie też nie ogarniam tych testów teraz. Juz tyle ich robiłam wcześniej i nigdy nie pojawiała się ta druga kreska nawet po czasie

No ja zakladam, ze uda mi sie robic sikacze ale nie wierzyc w ich moc na wypadek czarnego scenariusza.. po prostu nie wytrzymam do czwartkowej bety.. a tak to sikne codziennie rano to moze szybciej zleci ;)
Zreszta co Wam bede mowic.. wiecie jak jest! Ostatnim razem zrobilam dopiero w 8mym..test niestety nie klamal ale licze, ze tym razem bedzie inaczej :)
to kup jeden test i codziennie powtarzaj sobie, że zrobisz jutro :D też zleci ;)

reklama
@Mruch i @walczaca o szczescie jutro już nie będzie płaczu ;) niczego nigdy nie zaczynam od poniedziałku więc jutro cycki w górę i jedno piwko :biggrin2: może zacznę znowu biegać dla zdrowia to się odstresuje albo na zakupy pójdę. Buziaki dziewczyny za wszystkie trzymam kciuki.
Koniecznie na zakupy ... kosmetyczny sklep jakiś i proponuje jeszcze buty ;) bo ja natazie tylko to kupuję ... bo stwierdzam ze jak sie uda to pojde po ciążowe a jak się nie uda to schudne i kupię mniejszy rozmiar :)

Do góry