reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja zakladam, ze uda mi sie robic sikacze ale nie wierzyc w ich moc na wypadek czarnego scenariusza.. po prostu nie wytrzymam do czwartkowej bety.. a tak to sikne codziennie rano to moze szybciej zleci ;)
Zreszta co Wam bede mowic.. wiecie jak jest! Ostatnim razem zrobilam dopiero w 8mym..test niestety nie klamal ale licze, ze tym razem bedzie inaczej :)
Ja teraz obiecałam sobie ze nie zrobię żadnego sikacza ,chyba dopiero w dniu bety aby czytając wynik w razie niepowodzenia nie płakać jak szalona....żeby się oswoić z porażką . Ale...musi się udać i koniec kropka :)

A mi przyplatala sie jednak jakas infekcja :/ kurcze chyba to grzybica, bo piecze mnie piczka i mam takie uklucia jakby w cewce moczowej, oprocz tego mam strasznie sucho i te biale grudki, tylko ciort wie czy to nie crinone. Tylko wczesniej te grudki po leku mi wyplywaly a teraz zero sluzu tylko bialo :/ Pojde oczywiscie jutro do lekarza ale moze ktoras z Was miala takie objawy? Chcialabym cos sprobowac dzis z domowych sposobow. Pilam wode z cytryna, jadlam kapuste kiszona i nic nie pomaga. Mam masc clotrimazolum ale wyczytalam, ze w pierwszym trymestrze nie mozna jej uzywac. Strasznie sie boje, ze zaszkodzi to maluszkowi i znow dupa wyjdzie z tego wszystkiego.
Ja smarowalam jogurtem naturalnym i chodziłam Bez majtek po domu

No ja zakladam, ze uda mi sie robic sikacze ale nie wierzyc w ich moc na wypadek czarnego scenariusza.. po prostu nie wytrzymam do czwartkowej bety.. a tak to sikne codziennie rano to moze szybciej zleci ;)
Zreszta co Wam bede mowic.. wiecie jak jest! Ostatnim razem zrobilam dopiero w 8mym..test niestety nie klamal ale licze, ze tym razem bedzie inaczej :)
[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry