reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzieki! Moze skorzystam :) choc teoche mi nie po drodze ;) Moze uda mi sie w przyszlym tygodniu przycisnac w moim punkcie, zeby troche przyspieszyli ;)
kochana ja tam spory kawał drogi jechałam bo była niedziela rano, (a u mnie 6dpt to jak tu bety nie trzasnąć:p) i teraz specjalnie tam jeżdżę, chociaż naprawdę mi nie po drodze, ale za to mam wynagrodzone brakiem kolejek i szybkimi wynikami :) serio nigdy tam nie było więcej niż 3 osoby przede mną :D jeśli jesteś cierpliwa to oki, ale jak masz mocny stresik przed wynikami to polecam :D

reklama
kurdęa ja się w południe tak zestresowałam tym ze mi kazali w 2 dobie transferowac ze stwoerdziłam iż dla mojego zdrowia psychicznego będzie lepiej jak do bety od transferu zniknę z forum. Jeżeli będzie któraś z Ws miała ochotę odezwać się na priv to bardzo chętnie.
Poproszę jeszcze tylko o kciuki jutro na 11.30 jeżeli mogę na czas transferu . Z góry dziękuję i do usłyszenia :)
jak musisz... to zniknij, aleeeeee nie jestem przekonana czy bez nas wytrzymasz :D:laugh2: Kochaniutka powodzonka, odzywaj się koniecznie z dobrymi wieściami, ale jutro po transferze to czekam na info jak maluchom poszło :*

A to mój, po nie całych 2 miesiącach..
948306fb9fc5018d75999c4cb93cfa68.jpg

O żesz k...wa :szok::szok::szok:

Nie dziwie sie.. wg mnie gonapeptyl jest najbardziej bolesny ze wszystkich ktore mialam...ale dzisiaj pierwszy raz w zyciu zrobilam sobie sama zastrzyk (inny co prawda) i jakims cudem przezylam ;) Trzeba zacisnac zeby!
Powodzenia!
Mowisz? Ja myslalam ze kolejne beda gorsze ale skoro tak mowisz to uff. Bo szczypie w cholerę i myslalam ze maz jakis melepeta w robieniu zastrzykow ;)
kochana ja tam spory kawał drogi jechałam bo była niedziela rano, (a u mnie 6dpt to jak tu bety nie trzasnąć:p) i teraz specjalnie tam jeżdżę, chociaż naprawdę mi nie po drodze, ale za to mam wynagrodzone brakiem kolejek i szybkimi wynikami :) serio nigdy tam nie było więcej niż 3 osoby przede mną :D jeśli jesteś cierpliwa to oki, ale jak masz mocny stresik przed wynikami to polecam :D
Druga taka diagnostyka jest na Galla na Krowodrzy. Ale w weekendy nie calodobowo tylko 8-14. Poza tymi godzinami mozna przyjsc i dzwonic dzwonkiem
A w Żeromskim tez bylam (z Twojego polecenia) ale po przeprowadzdzce mi blizej na Galla. No i nie jest w Katakumbach ;D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mowisz? Ja myslalam ze kolejne beda gorsze ale skoro tak mowisz to uff. Bo szczypie w cholerę i myslalam ze maz jakis melepeta w robieniu zastrzykow ;)

Druga taka diagnostyka jest na Galla na Krowodrzy. Ale w weekendy nie calodobowo tylko 8-14. Poza tymi godzinami mozna przyjsc i dzwonic dzwonkiem
A w Żeromskim tez bylam (z Twojego polecenia) ale po przeprowadzdzce mi blizej na Galla. No i nie jest w Katakumbach ;D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
jak mnie zaczynało szczypać to przestawałam wstrzykiwać, "pokręciłam" igłą tak, żeby ją ulokowac w innym miejscu i nic nie bolało :) nie wstrzykiwałam "na chama" :D

reklama
kurdęa ja się w południe tak zestresowałam tym ze mi kazali w 2 dobie transferowac ze stwoerdziłam iż dla mojego zdrowia psychicznego będzie lepiej jak do bety od transferu zniknę z forum. Jeżeli będzie któraś z Ws miała ochotę odezwać się na priv to bardzo chętnie.
Poproszę jeszcze tylko o kciuki jutro na 11.30 jeżeli mogę na czas transferu . Z góry dziękuję i do usłyszenia :)
Ja już mam zaciśnięte :)

Do góry