reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
miałaś do mnie jeździć :laugh2:
a tak serio to naprawdę nic strasznego, mi tego normalnie brakuje, chyba jestem nienormalna, ale wtedy miałam świadomość, że coś robię, coś sie dzieje a teraz kuźwa tylko patrzę jak mi grażka kwitnie:oo_O:baffled:
Do Ciebie tez bede jezdzic. Jak tylko dostane cos z wieksza igla niz gonapeptyl :D
A na Twoja grazke to oprocz tego co Ci lekarka da to mozna kupic ProVag zel. Taki zel z kwasem mlekowym. Dziala wspomagajaco w leczeniu infekcji.
Bo co dostalas od swojej gin?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

tylko, że ona widziała pęcherzyk bez cienia nawet zarodka i to mnie też trochę martwi, a ta nasza dr ma najlepszy sprzęt jaki chyba jest dostępny u nas, nawet w mojej klinice od ivf maja o 2 generacje starszy...

No u mnie tez bez tylko pecherzyk bo za wczesnie
1510171111-f6c7a212882ffd66-aaaaaa.jpeg

Uspokoj kolezanke

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

badania tylko 3 ale kasy jednak sporo :p możesz zrobić tylko IMK, CBA wiem, że się powinno dopiero wtedy jak się było w ciąży kiedyś
Poczytam jeszcze sobie na ten temat i coś z tego z pewnością zrobię. Dzięki za rady
Nie kochana ja mieszka pod czestochowa :) ale dzwoniłam dzisiaj do labo i powiedzieli ze rano zrobię to po południu będą . Ja nawet dzisiaj M nie powiedziałam o tych testach on to z tych co mówią zawsze żeby nie panikować i nie robić tak wcześnie testu
Oooo jaki ten świat mały! Ja pochodzę z Częstochowy ;)

w diagnostyce w szpitalu żeromskiego jest całodobowe labo i nigdy nie czekałam dłużej niż 2-3 godziny, no poza jednym wyjątkiem, kiedy ponoć mieli młyn - babka mi mówiła, że wyniki będą późnym popołudniem a i tak wynik miałam ok 13tej ;) dzisiaj np jak robiłam badanie moczu to po 1,5 godz miałam, a bety tak jak pisałam wyżej ;) polecam :D

Dzieki! Moze skorzystam :) choc teoche mi nie po drodze ;) Moze uda mi sie w przyszlym tygodniu przycisnac w moim punkcie, zeby troche przyspieszyli ;)

Mi też mówiła.ze powinno się udać bo u mnie wszystko idealnie a jesteśmy juz w trakcie drugiej procedury. Ale systematycznie sie troche uspokajam dzięki forum jezeli chodzi o ta klase zarodkow... mi jeden zarodek przy poprzedniej procedurze nie dal rady sie rozmrozić... :-(
kurdęa ja się w południe tak zestresowałam tym ze mi kazali w 2 dobie transferowac ze stwoerdziłam iż dla mojego zdrowia psychicznego będzie lepiej jak do bety od transferu zniknę z forum. Jeżeli będzie któraś z Ws miała ochotę odezwać się na priv to bardzo chętnie.
Poproszę jeszcze tylko o kciuki jutro na 11.30 jeżeli mogę na czas transferu . Z góry dziękuję i do usłyszenia :)

Do Ciebie tez bede jezdzic. Jak tylko dostane cos z wieksza igla niz gonapeptyl :D
A na Twoja grazke to oprocz tego co Ci lekarka da to mozna kupic ProVag zel. Taki zel z kwasem mlekowym. Dziala wspomagajaco w leczeniu infekcji.
Bo co dostalas od swojej gin?

dostałam fluconazole 1 tabl doustnie i 3 globulki dowcipne gyno - pevaryl, oprócz tego kupiłam lacibios femina doustny, dowcipny neoprobio, żrę ogórki kiszone i żurawiną zaczyna mi sie odbijać :p w sumie to tych od dr jeszcze nie aplikowałam a już i tak mniej mi doskwierają dolegliwości, ale wezmę to, nie będę wyzykować, żeby sie jakieś gorsze syfy z tego nie zrobiły

Kurcze maz jutro wyjatkowo o 4.30 wychodzi... nie bede przez 2 tyg o 4.30 wstawac :D
Nawet nie wiedzialam ze trzeba sie az tak trzymac tych godzin. Lekarz nic nie mowil. Wiec do tej pory robilam miedzy 6.30 a 8 w zaleznosci od tego jak wstalam...
Boje sie sobie sama zrobic... raz sobie zrobilam z pregnylu to o malo co nie zeszlam ;)

Nie dziwie sie.. wg mnie gonapeptyl jest najbardziej bolesny ze wszystkich ktore mialam...ale dzisiaj pierwszy raz w zyciu zrobilam sobie sama zastrzyk (inny co prawda) i jakims cudem przezylam ;) Trzeba zacisnac zeby!
Powodzenia!

kurdęa ja się w południe tak zestresowałam tym ze mi kazali w 2 dobie transferowac ze stwoerdziłam iż dla mojego zdrowia psychicznego będzie lepiej jak do bety od transferu zniknę z forum. Jeżeli będzie któraś z Ws miała ochotę odezwać się na priv to bardzo chętnie.
Poproszę jeszcze tylko o kciuki jutro na 11.30 jeżeli mogę na czas transferu . Z góry dziękuję i do usłyszenia :)
trzynam kciuki kochana :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Prędzej
W ciazy jestes na pewno skoro test jest pozytywny. Ja tez sie boje bety i powtarzam testy. Ty robisz juz jutro, ja dopiero w piatek i jeszcze jutro sie testem bede ratowac i patrzec z nadzieja, ze bedzie ciemniejsza. Kazda z nas boi sie porazki i stresu nie da sie uniknac. Rob badanie na cito, zebym do wieczora na wynik nie musiala czekac :p
U ciebie te testy ewidentnie pokazują 2 kreskę u mnie to tRoche słabiej jest ....

Do góry