reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki! Moze skorzystam :) choc teoche mi nie po drodze ;) Moze uda mi sie w przyszlym tygodniu przycisnac w moim punkcie, zeby troche przyspieszyli ;)
kochana ja tam spory kawał drogi jechałam bo była niedziela rano, (a u mnie 6dpt to jak tu bety nie trzasnąć:p) i teraz specjalnie tam jeżdżę, chociaż naprawdę mi nie po drodze, ale za to mam wynagrodzone brakiem kolejek i szybkimi wynikami :) serio nigdy tam nie było więcej niż 3 osoby przede mną :D jeśli jesteś cierpliwa to oki, ale jak masz mocny stresik przed wynikami to polecam :D

reklama
kurdęa ja się w południe tak zestresowałam tym ze mi kazali w 2 dobie transferowac ze stwoerdziłam iż dla mojego zdrowia psychicznego będzie lepiej jak do bety od transferu zniknę z forum. Jeżeli będzie któraś z Ws miała ochotę odezwać się na priv to bardzo chętnie.
Poproszę jeszcze tylko o kciuki jutro na 11.30 jeżeli mogę na czas transferu . Z góry dziękuję i do usłyszenia :)
jak musisz... to zniknij, aleeeeee nie jestem przekonana czy bez nas wytrzymasz :D:laugh2: Kochaniutka powodzonka, odzywaj się koniecznie z dobrymi wieściami, ale jutro po transferze to czekam na info jak maluchom poszło :*

A to mój, po nie całych 2 miesiącach..
948306fb9fc5018d75999c4cb93cfa68.jpg

O żesz k...wa :szok::szok::szok:

Nie dziwie sie.. wg mnie gonapeptyl jest najbardziej bolesny ze wszystkich ktore mialam...ale dzisiaj pierwszy raz w zyciu zrobilam sobie sama zastrzyk (inny co prawda) i jakims cudem przezylam ;) Trzeba zacisnac zeby!
Powodzenia!
Mowisz? Ja myslalam ze kolejne beda gorsze ale skoro tak mowisz to uff. Bo szczypie w cholerę i myslalam ze maz jakis melepeta w robieniu zastrzykow ;)
kochana ja tam spory kawał drogi jechałam bo była niedziela rano, (a u mnie 6dpt to jak tu bety nie trzasnąć:p) i teraz specjalnie tam jeżdżę, chociaż naprawdę mi nie po drodze, ale za to mam wynagrodzone brakiem kolejek i szybkimi wynikami :) serio nigdy tam nie było więcej niż 3 osoby przede mną :D jeśli jesteś cierpliwa to oki, ale jak masz mocny stresik przed wynikami to polecam :D
Druga taka diagnostyka jest na Galla na Krowodrzy. Ale w weekendy nie calodobowo tylko 8-14. Poza tymi godzinami mozna przyjsc i dzwonic dzwonkiem
A w Żeromskim tez bylam (z Twojego polecenia) ale po przeprowadzdzce mi blizej na Galla. No i nie jest w Katakumbach ;D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mowisz? Ja myslalam ze kolejne beda gorsze ale skoro tak mowisz to uff. Bo szczypie w cholerę i myslalam ze maz jakis melepeta w robieniu zastrzykow ;)

Druga taka diagnostyka jest na Galla na Krowodrzy. Ale w weekendy nie calodobowo tylko 8-14. Poza tymi godzinami mozna przyjsc i dzwonic dzwonkiem
A w Żeromskim tez bylam (z Twojego polecenia) ale po przeprowadzdzce mi blizej na Galla. No i nie jest w Katakumbach ;D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
jak mnie zaczynało szczypać to przestawałam wstrzykiwać, "pokręciłam" igłą tak, żeby ją ulokowac w innym miejscu i nic nie bolało :) nie wstrzykiwałam "na chama" :D

reklama
kurdęa ja się w południe tak zestresowałam tym ze mi kazali w 2 dobie transferowac ze stwoerdziłam iż dla mojego zdrowia psychicznego będzie lepiej jak do bety od transferu zniknę z forum. Jeżeli będzie któraś z Ws miała ochotę odezwać się na priv to bardzo chętnie.
Poproszę jeszcze tylko o kciuki jutro na 11.30 jeżeli mogę na czas transferu . Z góry dziękuję i do usłyszenia :)
Ja już mam zaciśnięte :)

Do góry