gosia321
Fanka BB :)
Damy rade kochana :*No niestety cała procedura od początku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Damy rade kochana :*No niestety cała procedura od początku
A nie jest tak ze klujesz sie w zasiniaczone miejsce i siniak sie powieksza ?rozmawiałam a nawet pokazałam on uważa że nic złego się nie dzieje... mam sie dalej kuć
Nie staram się w całkiem inne miejsce ... Ale wiesz brzuch mam jeden, fakt duży i tłusty ale już brak miejsca ;(A nie jest tak ze klujesz sie w zasiniaczone miejsce i siniak sie powieksza ?
A co na rozrzedzenie bierzesz jesli heparyne to bierze sie ja wieczorem o jednej i tej samej porzedziewczyny powiedzcie mi kiedy mam brac na rozrzedzenie krwi jak zaczynam z progynova czy z progesteronem bo z wrazenia zapomniałam...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja widze wyrazniejsza kreche , gratulacjeZobacz załącznik 828570
Powtorzylam a jak Kreska jest wyrazniejsza ale jakiejs super roznicy nie ma. Sama zobacz. Strasznie sie boje powtorki cb
Pierwszy dr.Zygler ale jakos wiedzialam,ze sie nie uda moj maz tez zauwazyl,ze jakos tak dziwnie bylo podczas tego transferu nawet na monitorze nic nie widzialam,a teraz z dr.L wszystko super i ciesze sie ze on mi robil.Zadne nie sa kiepskie wszystkie ladneTo tak jak ja... mi powiedziała ze kiepskie zarodki mamy bo nam zostaly 4BC 4CC 3CC i wczesna blastka i tak mnie zdolowala po nieudanym transferze :-( a kto robil pierwszy transfer??
A to mój, po nie całych 2 miesiącach..
no mi lekarka kazała aspiryne 100 ale nie wiem co zageszcza krew..z nerwow nie pamietamA co na rozrzedzenie bierzesz jesli heparyne to bierze sie ja wieczorem o jednej i tej samej porze
oj podsumowałas to idealnie..O... makabra... czyli jak coś dobrego zaczyna się dziać to od razu trzeba dostać obuchem w głowę... trzymajcie się [emoji17]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam na ta Twoje bete z niecierpliwoscia. No ja wczesniej chcialam transfer dwoch to nie chciala za bardzo dr sie zgodzic. A teraz mowi ze zarodki slabe to mozna brać po 2... no zobaczymy.Pierwszy dr.Zygler ale jakos wiedzialam,ze sie nie uda moj maz tez zauwazyl,ze jakos tak dziwnie bylo podczas tego transferu nawet na monitorze nic nie widzialam,a teraz z dr.L wszystko super i ciesze sie ze on mi robil.Zadne nie sa kiepskie wszystkie ladne