reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zależy jaką ma dawkę Gonalu przepisaną, bo z tego co się ostatnio dowiedziałam w aptece to Ganal F 450 j.m. nie jest refundowany i w aptekach są różne ceny, więc tak jak dziewczyny pisały trzeba szukać po ogłoszeniach albo po aptekach. Dla przykładu w aptece w Galerii Krakowskiej kosztuje około 500 zł a w aptece przy Novum w Warszawie w granicach 600 zł z tego co mi znajoma mówiła.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe ile by kosztowal w dr max-ie na bratyslawskiej. Tam jest tanuitka apteka ginekologiczna i wsio mają od ręki

reklama
A na wizyty monitorujące chodzilas teraz do Lewego czy do Zygler?? I na naturalnym cyklu czy sztucznym podchodzilas??
Na wizyty roznie u Zygler raz u Traczynskiej i jeszcze u kogos.Juz nie pamietam która,ale mnie nastraszyla,ze raczej nic w tym cyklu nie bedzie same male pęcherzyki,a na nastepnej wizycie u Zygler wszystko pieknie,ze za 3dni transfer.Pierwszy mialam na sztucznym ten na naturalnym.

A na naturalnym cyklu teraz pamietasz ktorego dc mialas transfer? I duzo wizyt mialas przed, bralas cos na pęknięcie pęcherzyka??
Na wizyty roznie u Zygler raz u Traczynskiej i jeszcze u kogos.Juz nie pamietam która,ale mnie nastraszyla,ze raczej nic w tym cyklu nie bedzie same male pęcherzyki,a na nastepnej wizycie u Zygler wszystko pieknie,ze za 3dni transfer.Pierwszy mialam na sztucznym ten na naturalnym.

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Chciałabym dołączyć do Was i nie ukrywam że czytając Wasze wpisy, pocieszam się czytając szczęśliwie zakończenia naszych starań.
Dziś jest mój 9dpt dwóch blastocyst, jak zwykle nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam betę :-( niestety wynik 1,20 :-( oczywiście zalamka totalna, niby powinnam test zrobić 11-12 dnia po transferze, ale to już raczej przesądzone że nic z tego :-(
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona? :-)

Do góry