reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zależy jaką ma dawkę Gonalu przepisaną, bo z tego co się ostatnio dowiedziałam w aptece to Ganal F 450 j.m. nie jest refundowany i w aptekach są różne ceny, więc tak jak dziewczyny pisały trzeba szukać po ogłoszeniach albo po aptekach. Dla przykładu w aptece w Galerii Krakowskiej kosztuje około 500 zł a w aptece przy Novum w Warszawie w granicach 600 zł z tego co mi znajoma mówiła.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe ile by kosztowal w dr max-ie na bratyslawskiej. Tam jest tanuitka apteka ginekologiczna i wsio mają od ręki

reklama
A na wizyty monitorujące chodzilas teraz do Lewego czy do Zygler?? I na naturalnym cyklu czy sztucznym podchodzilas??
Na wizyty roznie u Zygler raz u Traczynskiej i jeszcze u kogos.Juz nie pamietam która,ale mnie nastraszyla,ze raczej nic w tym cyklu nie bedzie same male pęcherzyki,a na nastepnej wizycie u Zygler wszystko pieknie,ze za 3dni transfer.Pierwszy mialam na sztucznym ten na naturalnym.

A na naturalnym cyklu teraz pamietasz ktorego dc mialas transfer? I duzo wizyt mialas przed, bralas cos na pęknięcie pęcherzyka??
Na wizyty roznie u Zygler raz u Traczynskiej i jeszcze u kogos.Juz nie pamietam która,ale mnie nastraszyla,ze raczej nic w tym cyklu nie bedzie same male pęcherzyki,a na nastepnej wizycie u Zygler wszystko pieknie,ze za 3dni transfer.Pierwszy mialam na sztucznym ten na naturalnym.

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Chciałabym dołączyć do Was i nie ukrywam że czytając Wasze wpisy, pocieszam się czytając szczęśliwie zakończenia naszych starań.
Dziś jest mój 9dpt dwóch blastocyst, jak zwykle nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam betę :-( niestety wynik 1,20 :-( oczywiście zalamka totalna, niby powinnam test zrobić 11-12 dnia po transferze, ale to już raczej przesądzone że nic z tego :-(
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona? :-)

Do góry