reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To tak jak ja... mi powiedziała ze kiepskie zarodki mamy bo nam zostaly 4BC 4CC 3CC i wczesna blastka i tak mnie zdolowala po nieudanym transferze :-( a kto robil pierwszy transfer??
Pierwszy dr.Zygler ale jakos wiedzialam,ze sie nie uda moj maz tez zauwazyl,ze jakos tak dziwnie bylo podczas tego transferu nawet na monitorze nic nie widzialam,a teraz z dr.L wszystko super i ciesze sie ze on mi robil.Zadne nie sa kiepskie wszystkie ladne:biggrin2:

A to mój, po nie całych 2 miesiącach..
948306fb9fc5018d75999c4cb93cfa68.jpg
:szok::szok:
Masakra ale moj po 2 tygodniach nie wygladal.duzo lepiej

reklama
Pierwszy dr.Zygler ale jakos wiedzialam,ze sie nie uda moj maz tez zauwazyl,ze jakos tak dziwnie bylo podczas tego transferu nawet na monitorze nic nie widzialam,a teraz z dr.L wszystko super i ciesze sie ze on mi robil.Zadne nie sa kiepskie wszystkie ladne:biggrin2:
Czekam na ta Twoje bete z niecierpliwoscia. No ja wczesniej chcialam transfer dwoch to nie chciala za bardzo dr sie zgodzic. A teraz mowi ze zarodki slabe to mozna brać po 2... no zobaczymy.

Do góry