Wcale się nie dziwnie ze jest Ci ciężko... Ale potraktuj to jaki stan przejściowy i ze będzie lepiej musi być ... niedługo twój mąż zaczyna nowe leczeniepowiem ci ze nie mam juz siły do walki dzis siedziałam i słuchałam lekarza ze łzami w oczach nie mogłam słowa wydusic ..zabrakło mi słow.. chyba wezme sobie cos na uspokojenie ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Mnie też dr Zygler :-)))Prowadzi dr.Zygler A transfer chcielismy dr.L.ponoć szczęśliwa ma rękę Przyczyny nie ma procz jednego niedroznego jajowodu.A kl.to 3BB i 3BC Czekam na wyniki do 18.00 maja byc
asinka89
no kasa chorych nie spieszy sie z odpowiedzia a rak sie rozprzestrzenia i rosnie nie wiem co to bedzie...Wcale się nie dziwnie ze jest Ci ciężko... Ale potraktuj to jaki stan przejściowy i ze będzie lepiej musi być ... niedługo twój mąż zaczyna nowe leczenie
walczaca o szczescie
A dr Zygler co Ci mówiła o zarodkach?? Mam pytanie, 91 to cos wspólnego z data Twojego urodzenia czy to przypadek?I dobrze,ze Cie nie dolowal podczas mojego transferu powiedzieli mi zeby nie zwracac na to uwagi,bo czasem wychodzi tak,ze z tych najlepszych nie dochodzi do ciazy,a z tych slobo rokujacych jest ciąża.I prosze sie nie zamartwiac na zapas
Evelin83
ojjj ale bym zjadla ;(dziewczyny a ja z nudy i nerwow zrobiłam mezusiowi galaretki hihi
dżoasia
Zrobimy mu takie kwiatki jak twoje na brzuchu i na pewno sie zgodziBierzcie go... możecie mu nawet i siłą przemówić do rozsądku...tylko tak aby nie było widać
Oczekiwanie2017
witam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało
Życie jednak jest niesprawiedliwe, z jednej strony radość a z drugiej smutek. Mam nadzieję, że teraz Wam się uda i Maluszek zostanie z Wami. Na pewno dałoby to siłę do dalszej walki.
gosia321
I bardzo dobre pidejscie. Widzisz ja chcialam zaczac w grudniu a tu immunolog najpierw chcial sprawdzic choroby reumatyczne i inne rzeczy i juz procedure przekladam na styczen ale juz nie podchodze do tego tak jak kiedys teraz to poprostu kolejny miesiac kiedys rwalam sobie wlosy ze to wszystko sie przedluza. Mam tylko nadzieje ze wyrobie sie do lutego bo w marcu czesc moich zgromadzonych lekow traci waznosc i bede musiala kombinoeac zeby sie ich pozbyc i kupic nowechciałabym, ale ten styczeń wydaje mi się równie odległy jak np czerwiec więc na tą chwilę nie robi mi to różnicy bo jak cos się zesraka po drodze to przynajmniej nie bede psioczyć jak w lipcu z tą torbielą, tylko grzecznie przestawie nastawienie na kilka miesięcy później
reklama
Sylwetka86
Monik91 jak twoja beta ?
Podziel się: