reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

powiem ci ze nie mam juz siły do walki dzis siedziałam i słuchałam lekarza ze łzami w oczach nie mogłam słowa wydusic ..zabrakło mi słow.. chyba wezme sobie cos na uspokojenie ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wcale się nie dziwnie ze jest Ci ciężko... Ale potraktuj to jaki stan przejściowy i ze będzie lepiej musi być ... niedługo twój mąż zaczyna nowe leczenie

reklama
Wcale się nie dziwnie ze jest Ci ciężko... Ale potraktuj to jaki stan przejściowy i ze będzie lepiej musi być ... niedługo twój mąż zaczyna nowe leczenie
no kasa chorych nie spieszy sie z odpowiedzia a rak sie rozprzestrzenia i rosnie :( nie wiem co to bedzie...

I dobrze,ze Cie nie dolowal podczas mojego transferu powiedzieli mi zeby nie zwracac na to uwagi,bo czasem wychodzi tak,ze z tych najlepszych nie dochodzi do ciazy,a z tych slobo rokujacych jest ciąża.I prosze sie nie zamartwiac na zapas;)
A dr Zygler co Ci mówiła o zarodkach?? Mam pytanie, 91 to cos wspólnego z data Twojego urodzenia czy to przypadek? :p

dziewczyny a ja z nudy i nerwow zrobiłam mezusiowi galaretki hihi
1510093243-1111a9ace1d4f095-aaaaaa.jpeg

ojjj ale bym zjadla ;(

witam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek :) jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało

Życie jednak jest niesprawiedliwe, z jednej strony radość a z drugiej smutek. Mam nadzieję, że teraz Wam się uda i Maluszek zostanie z Wami. Na pewno dałoby to siłę do dalszej walki.

chciałabym, ale ten styczeń wydaje mi się równie odległy jak np czerwiec więc na tą chwilę nie robi mi to różnicy bo jak cos się zesraka po drodze to przynajmniej nie bede psioczyć jak w lipcu z tą torbielą, tylko grzecznie przestawie nastawienie na kilka miesięcy później :p:D
I bardzo dobre pidejscie. Widzisz ja chcialam zaczac w grudniu a tu immunolog najpierw chcial sprawdzic choroby reumatyczne i inne rzeczy i juz procedure przekladam na styczen ale juz nie podchodze do tego tak jak kiedys teraz to poprostu kolejny miesiac kiedys rwalam sobie wlosy ze to wszystko sie przedluza. Mam tylko nadzieje ze wyrobie sie do lutego bo w marcu czesc moich zgromadzonych lekow traci waznosc i bede musiala kombinoeac zeby sie ich pozbyc i kupic nowe

dziewczyny powiedzcie mi kiedy mam brac na rozrzedzenie krwi jak zaczynam z progynova czy z progesteronem bo z wrazenia zapomniałam...

reklama
Do góry