reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

witam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek :) jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej z jednej strony super informacje a z drugiej kolejny cios. Gdzie jest ta sprawiedliwosc ja sie pytam.

reklama
Teraz zamartwianie nic nie da... Ale powiem szczerze przygotowuje się psychicznie na porażkę, przy poprzednim transferze nie brałam tego pod uwagę i dlatego tak bardzo przeżyłam stratę :(
Ja teraz tez sie szykowalam na porazke i ukladalam z mezem plan co dalej nie dopuszczalam mysli,ze mogloby sie udac.Wolalam sie nie nakrecac,bo pozniej by bylo wiecej placzu.Ale po pozytywnym tescie mam nadzieje,ze moze w końcu sie uda.Bedzie dobrze zobaczysz...3-mam kciuki;)

Zrobimy mu takie kwiatki jak twoje na brzuchu i na pewno sie zgodzi :)
A róbcie co chcecie aby się zgodził... właśnie się wkur...zadzwoniłam do kliniki aby mieć to embroglue a dowiedziałam się ze obecnie w klinice tego nie mają ... moje szanse się coraz bardziej zmniejszają :( płakać mi się chce :( już zastanawiałam się aby przeczekać i mieć ten lepszy podkład ale już tyle leków wzialam:( dziewczyny załamie się za chwilę

reklama
Ja teraz tez sie szykowalam na porazke i ukladalam z mezem plan co dalej nie dopuszczalam mysli,ze mogloby sie udac.Wolalam sie nie nakrecac,bo pozniej by bylo wiecej placzu.Ale po pozytywnym tescie mam nadzieje,ze moze w końcu sie uda.Bedzie dobrze zobaczysz...3-mam kciuki;)
kolejna zła wiadomość w klinice nie mają podłoża embrioglue... to zmniejsza moje szanse .... cóż za pechowy czas
Tak porozmawiaj z lekarzem. Moga byc siniaki przy tych zastrzykach i to nawet calkiem duze ale warto sprawdzic czy nie przyjmujesz heparyny za duzej dawki.
rozmawiałam a nawet pokazałam on uważa że nic złego się nie dzieje... mam sie dalej kuć :(

Do góry