Czyli patrząc na moje siniaki to badanie dla mnieMoze dlatego ze nie mialas takich problemow z siniakami
reklama
meg86
Fanka BB :)
Gratuluję dobrych wieści u Ciebie a przykro mi jeśli chodzi o męża. Bardzo współczujęwitam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bierzcie go... możecie mu nawet i siłą przemówić do rozsądku...tylko tak aby nie było widaćmęża @marg88 też możemy wywołać do odpowiedzi
I dobrze,ze Cie nie dolowal podczas mojego transferu powiedzieli mi zeby nie zwracac na to uwagi,bo czasem wychodzi tak,ze z tych najlepszych nie dochodzi do ciazy,a z tych slobo rokujacych jest ciąża.I prosze sie nie zamartwiac na zapasMam blastke 5 dniowa ale słabej klasy 2AB albo 2BB,lekarz nie chciał mnie dolować i szybko zmienił temat... w piątek transfer
Moich 5 też padło w laboratorium, bo czkalosmy do piątej doby...sama nie wiem czy to dobrze czy źle , bo nie wiem gdzie mają większe szanse w laboratorium czy w macicyMyslę że wiem skad ta decyzja.Moje zarodki padały wcześniej więc myślę że u mamy w dobie będzie im najbezpieczniej.
Nie rozuimem tylko dlaczego babeczka po mi pow. ze to jest u nich standard..
Może[emoji6] w każdym razie na podstawie tych badan lekarz zmniejszył dawkę z 0,6 do 0,4Moze dlatego ze nie mialas takich problemow z siniakami
---31tc---
Teraz zamartwianie nic nie da... Ale powiem szczerze przygotowuje się psychicznie na porażkę, przy poprzednim transferze nie brałam tego pod uwagę i dlatego tak bardzo przeżyłam stratęI dobrze,ze Cie nie dolowal podczas mojego transferu powiedzieli mi zeby nie zwracac na to uwagi,bo czasem wychodzi tak,ze z tych najlepszych nie dochodzi do ciazy,a z tych slobo rokujacych jest ciąża.I prosze sie nie zamartwiac na zapas
Kochana nie wiem co napisać... bądźcie teraz razem i wspieranie się nawzajem a transfer poniedziałkowy niech da Wam siłę do walki bo życzę Wam z całego serca abyście byli rodzicami :*witam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Liv26
No niestety cała procedura od początkuSuper kochana!!! Cieszę się, że wracasz do gry Masz jeszcze bąbelki na zimowisku czy od nowa cala procedura?
reklama
Oczekiwanie2017
W piątek mam punkcje!!! <3 <3 nie mogę uwierzyć że to już za 2 dni !!!! =)))
Szybko zleci. Oby punkcja była owocna
Podziel się: