reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

witam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek :) jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia -myślami z Wami ...Będzie dobrze,kurczę,musi być!

reklama
Juz drugi wczesniej mialam podany jeden 3-dniowy teraz 2 5-dniowe choc bardzo chcialam 2 to troche mnie straszono,ze mam sie zastanowic,bo moge miec czworaczki
I tez Cie lewandowski prowadzi?? Co u Was jest przyczyna in vitro?? Kochana to bardzo malo prawdopodobne,a jak cos to za jednym razem pelna rodzina! Jakiej mialas klasy zarodki?? I nie ma jeszcze wyników??
Wszystkich wypytuje o te klasy,bo mnie troszke nastraszyli :/

A wiec tak kochane estrofem 500 z poniedziałku progesteron 17 też z poniedziałku za mały jeszcze estrofem aby robić punkcje w piątek a wiec tak jest 6pęcherzyków 2 szt po 21mm 1szt 11 3szt po 17mm endometrium 13mm jutro mam przyjechać o 11 pobrać znowu krew a na 14:40 wizyta i jutro podejmie decyzję kiedy punkcja powiedział że musi jutro zobaczyć aby być pewnym ze jest ładnie :) mam sie szykować wstępnie na sobotę na punkcje :) pozatym super

I tez Cie lewandowski prowadzi?? Co u Was jest przyczyna in vitro?? Kochana to bardzo malo prawdopodobne,a jak cos to za jednym razem pelna rodzina! Jakiej mialas klasy zarodki?? I nie ma jeszcze wyników??
Wszystkich wypytuje o te klasy,bo mnie troszke nastraszyli :/
Prowadzi dr.Zygler A transfer chcielismy dr.L.ponoć szczęśliwa ma rękę:) Przyczyny nie ma procz jednego niedroznego jajowodu.A kl.to 3BB i 3BC Czekam na wyniki do 18.00 maja byc:)

reklama
Do góry