Czy dobrze czytam,ze wy dziewczynki tez z Novum i transfer u dr.Lewand.??Mysle,ze to dobra decyzja i mi podal 5-dniowe.Jeszcze ok.2godz i beda wyyniki betyTeż.. A mi powiedziała babeczka że w novum zawsze w 2 dobie oni robią!!!! Kurdę a Tobie kiedy proponowali??
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Trzymam kciuki kochana zeby byly jutro do transferu piekne zarodeczkidzwonili z kliniki. Pobrali 4 komórki wczoraj wszystkie 4 były dojrzałe i zapłodniły się 3
Transfer jutro o11.30
Komórki są zapłodnione, jutro rano będę wiedziała przed transferem jak z ich dzieleniem.
gosia321
@Sylwetka86 kochana niech kolerzanka popatrzy na stronie sprzedajemy i ogloszenia24 niech doda tam ogloszenie a ktos na bank sie do niej odezwie. Musi tez systematycznie sprawdzac czy dochodza nowe ogloszenia ze ktos z checia odsprzeda leki. Ja tak uzbieralam caly komplet menopuru i to calkiem sporo za 800 zlDziewczyny tak z innej beczki . Mam znajoma która będzie przystępować do pierwszego in vitro niestety nie będzie miała refundowanych leków ( długa historia ) i pytam w jej imieniu czy któraś nie ma do odsprzedania Gonal i Menopur ?
gosia321
Moze dlatego ze nie mialas takich problemow z siniakamiHmmm mi takiego nie robili. Jeszcze czas protombinowy cos takiego kojarzę...
---31tc---
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Myslę że wiem skad ta decyzja.Moje zarodki padały wcześniej więc myślę że u mamy w dobie będzie im najbezpieczniej.
Nie rozuimem tylko dlaczego babeczka po mi pow. ze to jest u nich standard..
Tak,dokl tak moze byc jak u mnie )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
witam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sylwetka86
Dziękuję bardzo przekażę@Sylwetka86 kochana niech kolerzanka popatrzy na stronie sprzedajemy i ogloszenia24 niech doda tam ogloszenie a ktos na bank sie do niej odezwie. Musi tez systematycznie sprawdzac czy dochodza nowe ogloszenia ze ktos z checia odsprzeda leki. Ja tak uzbieralam caly komplet menopuru i to calkiem sporo za 800 zl
Sylwetka86
Kochana aż nie wiem co mam.napisać ... tyle problemów ... modle się za was aby wszystko się dobrze skończyłowitam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało
asinka89
no to jak moje przezyja do poniedziałku to transferujemy razemsuper wynik, powodzenia jutro mnie to czeka w poniedzialek!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: