Olusja1987
Fanka BB :)
A jakie i ile zarodków miałaś transferowane?Hej!! Jestem tu nowa często Was podglądam i wkoncu zdecydowałam się dołączyć.dziś 8dpt teraz czekam do testu i coraz bardziej czuję,ze nic z tego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie i ile zarodków miałaś transferowane?Hej!! Jestem tu nowa często Was podglądam i wkoncu zdecydowałam się dołączyć.dziś 8dpt teraz czekam do testu i coraz bardziej czuję,ze nic z tego.
Ja będę mieć transfer w następnym tygodniu! ) jutro się dowiem czy punkcja w ten piątek czy w poniedziałek =DMelduje sie po wizycie...endo 8mm jak na moje możliwości to i tak niezle, transfer za tydzień...ktoś sie przylacza do transferu w przyszlym tygodniu??
@anett96 czekam na wiesci
W czwartek bede testować dzis rano juz testy byly uszykowane ale odwagi mi zabrakloHej, a kiedy testujesz?? Poki nie masz wyniku musisz myslec pozytywnie :-) rozgosc sie i moze cos napiszesz o sobie :-)
A kiedy robisz bete??3IuI nie udane.transfer pierwszy nie udany.. Podany byl 1zarodek teraz poprosilam o 2 3BB i 3BC
W 2dpt mialam silny skurcz jakby macicy niewiem ale to tylko chwilę i przy braniu luteiny mialam troche krwi na aplikatorze
Teraz 6dzien plamien i to chyba nie jest normalne
Kochana ja tak mialam dokladnie w 5dpt, kreska wyskoczyla po ok 3h. Na drugi dzien byla juz wyrazna i w wyznaczonym czasie. W 9dpt beta byla 188. Takze po cichu mozesz sie juz cieszycDziewczyny oczywiście zrobiłam ten test w 5dpt. Niby widziałam tam jakiś cień cienia ale wkoncu stwierdziłam ze nic tam nie ma załamana wkurzona wyszłam na zakupy przyjeżdżam gdzieś po ok 1h patrze a tam mega wyraźną 2 kreska ..... czy jest to mozliwe ze po takim czasie ten test jest ok ? Piszą czasami ze po 20 min od wykonania można już wyrzucic do kosza
Plamienia moga sie zdarzac na poczatku jak nas podczytujesz to pewnie widziałaś ze nie jedna z dziewczyn je miala i byly w ciazy, moze masz za mało progesteronu?? Moze idz na bete i zrob progesteron od razu... 3mam kciukiPozatym mialam pobranych 15 komórek z czego dobrych 6moglam sobie zostawic,a nad reszta zdecydowac
W czwartek bede testować dzis rano juz testy byly uszykowane ale odwagi mi zabraklo
Trzymam kciuki kochana
Ja już w domku leżę
Pobrali 4 komórki - jutro będą dzownić między10 a 13 ile się zapłodniło.
Dziękuję za wszystkie kciuki Dziewczyny
Moze to plamienie implantacyje trzymam kciuki, zeby to bylo to i oby maluszki z Toba zostalyProgesteronu mam podawane sporo dzwonilam do lekarza kazal kupic Cyclo3Fort na plamienie.W czwartek jade na bete i mam nadzieje,ze bedzie to szczesliwy dzień sory ale jeszcze nie moge tu sie odnaleźć z tym pisaniem