reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, ja juz po transferze :) Nie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta :)
Bete mam zrobic 16ego. Wpiszcie mnie prosze do kalendarza! :)
Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu.. ostatnim razem odchodzilam od zmyslow.
Ciekawe kiedy ja zaczne robic nerwowe sikance ;))

No to jak taki waleczny jest od początku to musi być dobrze :) Dobra książka lub cała seria jakiegoś ciegawego serialu i czas szybko zleci. A potem piękna beta ✊✊✊✊✊

Dziewczyny! Dzisiaj, właśnie teraz! Pije kawę pierwszy raz chyba od 2 tygodni! Niebo w gębie. Pije dlatego, ze zaczęło mnie zatykac. Nie mogę się załatwić. Czy któraś ma jakieś inne sposoby na zaparcia?
Gruszki sliwki. Mozesz spytac lekarza o czopki glicerynowe. W aptece jest tez preparat dl kobiet w ciazy ktore maja problem z wyproznieniem zapytaj farmaceuty

Dziewczyny, ja juz po transferze :) Nie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta :)

Jak Maleństwo od początku takie waleczne to musi się udać. Mam nadzieję, że 16 listopada (a może i wcześniej) będziemy się cieszyły razem z Toba.

Zglupialam.........To chyba można oznaczyć nk ż macicy? Nic nie rozumiem......masakra
W pl raczej nie ma takiego gabinetu ginekologicznego ktory by to zrobil. Zageanica jest taka mozliwosc oczywiscie nie wszedzie. Tak to fakt ze nk z krwi moga sie roznic od nk z macicy ale lepiej zrobic cokolwiek niz nic

reklama
@tamiza prosila tyle razy żeby w prywatnej wiadomosci Jej podawac terminy wizyty ;)

Do góry