reklama
asinka89
Fanka BB :)
no.. ja nie toleruje mlecznych rzeczy .. a najlepsze ze z badan to nie wychodzi...hihi dziwne co? .. no tak to jestkazdy inaczej reaguje, tak jak mowisz trzeba odnalezc co jest dla nas najlepsze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sylwetka86
Kochana ja tak mialam dokladnie w 5dpt, kreska wyskoczyla po ok 3h. Na drugi dzien byla juz wyrazna i w wyznaczonym czasie. W 9dpt beta byla 188. Takze po cichu mozesz sie juz cieszyc [/QUOTE
Kochana przede wszystkim gratuluję tobie pięknej bety mam nadxieje ze i u mnie coś się pokaże ale póki co jeszcze się nie ciesze wiesz różnie to może być ... juz tyle razy myślałam że to już ze to ten moment i potem przychodziło wielkie rozczarowanie płacz i niedowierzanie wiec teraz trochę z dystansem
walczaca o szczescie
A Ty jesteś w Novum, czy ja coś pomieszałam...? ;-)w mojej klinice transferują w 2 dobie.
Oczekiwanie2017
Progesteronu mam podawane sporo dzwonilam do lekarza kazal kupic Cyclo3Fort na plamienie.W czwartek jade na bete i mam nadzieje,ze bedzie to szczesliwy dzień sory ale jeszcze nie moge tu sie odnaleźć z tym pisaniem
To w czwartek będę trzymać kciuki, żeby beta była fajnie pozytywna
Nadzieja78
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, ja juz po transferze Nie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta
Bete mam zrobic 16ego. Wpiszcie mnie prosze do kalendarza!
Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu.. ostatnim razem odchodzilam od zmyslow.
Ciekawe kiedy ja zaczne robic nerwowe sikance )
Raspberry88
Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa choć od długiego czasu podczytuje Was
Jestem 4dpt.
Gratuluję Tym którym pojawiła się ta wymarzona druga kreseczka i trzymam kciuki za powodzenie reszcie dziewczyn
Jestem 4dpt.
Gratuluję Tym którym pojawiła się ta wymarzona druga kreseczka i trzymam kciuki za powodzenie reszcie dziewczyn
hope322
Beta byla piekna ale w zeszlym miesiacu i okazala sie ciaza biochemiczna. Teraz tez zrobilam test w 5dpt(wczoraj) i wyszedl pozytywny od razu, chociaz kreska jeszcze niezbyt wyrazna. Jutro tez testuje, bete mam na piatek, zobaczymy co pokaze. Jakos boje sie jeszcze cieszyc.
Jutro zrob test ponownie i napewno kreseczka juz bedzie wyrazna
Jutro zrob test ponownie i napewno kreseczka juz bedzie wyrazna
hope322
Super, ze masz juz maluszka ze soba trzymam kciuki, zeby czas szybko zlecial i oczywiscie, zeby kropeczek zostal z Toba na zawszeDziewczyny, ja juz po transferze Nie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta
reklama
gosia321
Piekny gratulacje kochana beta to juz tylko formalnosc :*Kochane to moj dzisiejszy test, jest 5dpt. Kreseczka pojawila sie szybko, przed uplywem 3 minut. Moze nie jest mocna ale jest..tak bardzo boje sie jeszcze cieszyc. Wierze, ze moj maluszek zostanie juz ze mna na zawsze.
Zobacz załącznik 828335
Podziel się: