reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana ja tak mialam dokladnie w 5dpt, kreska wyskoczyla po ok 3h. Na drugi dzien byla juz wyrazna i w wyznaczonym czasie. W 9dpt beta byla 188. Takze po cichu mozesz sie juz cieszyc :)[/QUOTE
Kochana przede wszystkim gratuluję tobie pięknej bety :) mam nadxieje ze i u mnie coś się pokaże ale póki co jeszcze się nie ciesze wiesz różnie to może być ... juz tyle razy myślałam że to już ze to ten moment i potem przychodziło wielkie rozczarowanie płacz i niedowierzanie wiec teraz trochę z dystansem

Dziewczyny, ja juz po transferze :) Nie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta :)
Bete mam zrobic 16ego. Wpiszcie mnie prosze do kalendarza! :)
Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu.. ostatnim razem odchodzilam od zmyslow.
Ciekawe kiedy ja zaczne robic nerwowe sikance ;))

Beta byla piekna ale w zeszlym miesiacu i okazala sie ciaza biochemiczna. Teraz tez zrobilam test w 5dpt(wczoraj) i wyszedl pozytywny od razu, chociaz kreska jeszcze niezbyt wyrazna. Jutro tez testuje, bete mam na piatek, zobaczymy co pokaze. Jakos boje sie jeszcze cieszyc.
Jutro zrob test ponownie i napewno kreseczka juz bedzie wyrazna :)

Dziewczyny, ja juz po transferze :) Nie zapisywalam sie do kalendarza bo dondzisiaj nie bylo wiadomo jak bedzie ale maluch w nocy podgonil i dzis rano byl piekna wczesna blstocysta :)
Bete mam zrobic 16ego. Wpiszcie mnie prosze do kalendarza! :)
Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu.. ostatnim razem odchodzilam od zmyslow.
Ciekawe kiedy ja zaczne robic nerwowe sikance ;))
Super, ze masz juz maluszka ze soba :) trzymam kciuki, zeby czas szybko zlecial i oczywiscie, zeby kropeczek zostal z Toba na zawsze :)

reklama
Do góry