reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moja koleżanka która ma dwójkę małych dzieci ostatnio mówi że będzie kiedyś chciała trzecie więc ja mówię no to fajnie. I ze js to marzę przynajmniej o drugim na co ona do mnie przestań o tym myśleć samo wyjdzie a jak nie to masz jedno odczuwane,możesz robić wszystko co chcesz pracować itp ze zrodwoe sobie psuje od leków więc się trochę wkur... i mówię do niej- to po co Ci trzecie dziecko po Ci już o nim myślisz ? Po co Ci było drugie dziecko przecież też mogłabyś mieć jedno i święty spokój .!!
nikt tego nie rozumie kogo to bezpośrednio nie dotyczy, tak więc ktoś może czasami za dużo powiedzieć i tak powstają konflikty.

Właśnie ...to jedno słowo za dużo a człowiek wrażliwy bardziej na wszystko...ja też już się nasłuchałam tych:"samo wyjdzie" albo "kiedy będę pił na chrzcinach"lub "kiedy powiększysz rodzinę"...
Ach nie ma co się smutać! każde marzenie waży tyle samo i każde bedzie spełnione! Wierzę w nas! A co!

reklama
reklama
a u nas dzis szaleństwo dowiedzieli sie moi i meza znajomi ze zbieramy pieniazki... boze ile ludzi pisze ..najlepiej ze nie wiem skad sie dowiedzieli, magia chyba ... a ja dzis cały dzien szukałam sobie zajec zeby nie myslec o srodzie... a jak wy sie dzis czujecie?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mam nadzieję że też wspomogli a nie tylko wypytywali? ;)
Myślę że doszło od udostępniania na fb do kogos znajomego.
Ja dziś wysprzatałam cały dom zeby zająć głowę przed jutrzejszą punkcją...

Do góry