reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
tylko, że ja się na własnej skórze przekonałam, że zdrowe i dietetyczne w nadmiarze tez powodują, że moja waga zawyża wartości :laugh2:
Moja waga też ostatnio się psuje... a tak poważnie odkąd zaczęłam się leczyć to przytlam widzę po ubraniach nie wiem.ile bo boję się stanąć na wagę,a w niektóre się nawet nie mieszcze ubrania,ale odłożyłam ich znadzieja że jeszcze schudne i będę piękna ;)

no ja tez kiedys czesto chorowałam sprubuj mu kupic witamine c w ziolowym bodajze z kapusty białej.. ja brałam codziennie przez miesiac po poł łyzeczki i teraz zadko choruje...no ja musiałam bo szkoła i przedszkole .. a z mezem trzeba jezdzic i opiekowac sie bo czasem biedny nie domaga... moze kiedys ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
On ogólnie dużo nie choruje ale teraz go złamało. Ale chętnie sama kupię sobie witaminki takie jeśli będę musiała wrócić do pracy, bo wtedy często choruje. A Wy teraz macie czas aby się sobą cieszyć... bo już jak będzie Was troje albo czworo to nie będzie kiedy się do męża przytulać :)

chodz podziele sie z toba :)

Oj chcialabym, wogole chciałabym sie kiedys spotkac z Wami najlepiej wszystkimi a przynajmniej z jedną z Was aby moc szczeerze pogadac wyplakac sie a pozniej napic wina tyle ze endometrium urosnie w ciagu jednego dnia ;)
Prześlij chociaż przepis to jutro sobie zrobię na poprawę humoru :)

Oj chcialabym, wogole chciałabym sie kiedys spotkac z Wami najlepiej wszystkimi a przynajmniej z jedną z Was aby moc szczeerze pogadac wyplakac sie a pozniej napic wina tyle ze endometrium urosnie w ciagu jednego dnia ;)
no kochana ja tez bym chciała .. jak cos zapraszam do siebie mam duza sofe dla gosci :) a przepis juz wysyłam..

mARG88 też tak mam-czasami mam wrażenie ,że łatwiej znależć zrozumienie tu niż u bliskich...przytulam i...jutro będzie lepiej! ;)

mARG88 też tak mam-czasami mam wrażenie ,że łatwiej znależć zrozumienie tu niż u bliskich...przytulam i...jutro będzie lepiej! ;)
oj tak ... nie wiem jak u was ale u mnie rodzina nic nie wie..a czlowiek potrzebuje sie wygadac i wypłakac..

Ja to akurat jestem tego pewna.... ze nikt mnie tak nie zrozumie jak Wy tutaj...przeżywamy to samo i wiemy co się czuje w danej sytuacji,wspieramy się i dodajemy siły do dalszej walki. Nawet jeśli nie uda spełnić się mojego marzenia będę zawsze to forum miło wspominac i Was wszystkie :)

reklama
oj tak ... nie wiem jak u was ale u mnie rodzina nic nie wie..a czlowiek potrzebuje sie wygadac i wypłakac..

U mnie wie tylko moja mama,reszta wie ze jeździmy i się leczymy ale bez żadnych konkretów, coraz częściej też słyszę dajcie sobie spokój macie jedno dziecko, ciągle tylko po lekarzach jezdzicie. In vitro u nas to wielka tajemnica, nawet nie mam komu wyplakac się w rękaw :(

Do góry