asinka89
Fanka BB :)
chodz podziele sie z tobaPodziel się jestem uzależniona od słodkości
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chodz podziele sie z tobaPodziel się jestem uzależniona od słodkości
Moja waga też ostatnio się psuje... a tak poważnie odkąd zaczęłam się leczyć to przytlam widzę po ubraniach nie wiem.ile bo boję się stanąć na wagę,a w niektóre się nawet nie mieszcze ubrania,ale odłożyłam ich znadzieja że jeszcze schudne i będę pięknatylko, że ja się na własnej skórze przekonałam, że zdrowe i dietetyczne w nadmiarze tez powodują, że moja waga zawyża wartości
On ogólnie dużo nie choruje ale teraz go złamało. Ale chętnie sama kupię sobie witaminki takie jeśli będę musiała wrócić do pracy, bo wtedy często choruje. A Wy teraz macie czas aby się sobą cieszyć... bo już jak będzie Was troje albo czworo to nie będzie kiedy się do męża przytulaćno ja tez kiedys czesto chorowałam sprubuj mu kupic witamine c w ziolowym bodajze z kapusty białej.. ja brałam codziennie przez miesiac po poł łyzeczki i teraz zadko choruje...no ja musiałam bo szkoła i przedszkole .. a z mezem trzeba jezdzic i opiekowac sie bo czasem biedny nie domaga... moze kiedys ...
Oj chcialabym, wogole chciałabym sie kiedys spotkac z Wami najlepiej wszystkimi a przynajmniej z jedną z Was aby moc szczeerze pogadac wyplakac sie a pozniej napic wina tyle ze endometrium urosnie w ciagu jednego dniachodz podziele sie z toba
no kochana ja tez bym chciała .. jak cos zapraszam do siebie mam duza sofe dla gosci a przepis juz wysyłam..Oj chcialabym, wogole chciałabym sie kiedys spotkac z Wami najlepiej wszystkimi a przynajmniej z jedną z Was aby moc szczeerze pogadac wyplakac sie a pozniej napic wina tyle ze endometrium urosnie w ciagu jednego dnia
Prześlij chociaż przepis to jutro sobie zrobię na poprawę humoru
dziękujęno kochana ja tez bym chciała .. jak cos zapraszam do siebie mam duza sofe dla gosci a przepis juz wysyłam..
Oj chcialabym, wogole chciałabym sie kiedys spotkac z Wami najlepiej wszystkimi a przynajmniej z jedną z Was aby moc szczeerze pogadac wyplakac sie a pozniej napic wina tyle ze endometrium urosnie w ciagu jednego dnia
Prześlij chociaż przepis to jutro sobie zrobię na poprawę humoru
oj tak ... nie wiem jak u was ale u mnie rodzina nic nie wie..a czlowiek potrzebuje sie wygadac i wypłakac..mARG88 też tak mam-czasami mam wrażenie ,że łatwiej znależć zrozumienie tu niż u bliskich...przytulam i...jutro będzie lepiej!
Ja to akurat jestem tego pewna.... ze nikt mnie tak nie zrozumie jak Wy tutaj...przeżywamy to samo i wiemy co się czuje w danej sytuacji,wspieramy się i dodajemy siły do dalszej walki. Nawet jeśli nie uda spełnić się mojego marzenia będę zawsze to forum miło wspominac i Was wszystkiemARG88 też tak mam-czasami mam wrażenie ,że łatwiej znależć zrozumienie tu niż u bliskich...przytulam i...jutro będzie lepiej!
U mnie wie tylko moja mama,reszta wie ze jeździmy i się leczymy ale bez żadnych konkretów, coraz częściej też słyszę dajcie sobie spokój macie jedno dziecko, ciągle tylko po lekarzach jezdzicie. In vitro u nas to wielka tajemnica, nawet nie mam komu wyplakac się w rękawoj tak ... nie wiem jak u was ale u mnie rodzina nic nie wie..a czlowiek potrzebuje sie wygadac i wypłakac..