reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

oj tak ... nie wiem jak u was ale u mnie rodzina nic nie wie..a czlowiek potrzebuje sie wygadac i wypłakac..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wiedzą... i pytają-przważnie bratowe bo mam samych braci :D 4 RECH! noo więc dla chłopców to babskie sprawy...ale nawet jak pytają z troska to czuję,że moja bratowa ,która ma trójkę wspaniałych dzieci nie rozumie o czym mówię...nie czuje tego...

reklama
Moja waga też ostatnio się psuje... a tak poważnie odkąd zaczęłam się leczyć to przytlam widzę po ubraniach nie wiem.ile bo boję się stanąć na wagę,a w niektóre się nawet nie mieszcze ubrania,ale odłożyłam ich znadzieja że jeszcze schudne i będę piękna ;)
no to ja przez ostatnie kilka lat miałam na szczęście tendencję spadkową i poodkładałam za duże ubrania na samą górę do szafy, z nadzieją że jak mi bąbel brzuch rozsadzi to sie przydadzą, a teraz (o zgrozo!) uświadomiłam sobie, że niedługo w nic innego znowu nie będę się mieścić, stąd postanowienie o pilnowaniu się...
kurcze dziewczyny a tak z innej beczki - po łyżeczkowaniu miałam przez 7 dni antybiotyk unidox (tetracyklina) i od wczoraj, czyli prawie 2 tygodnie po odstawieniu zaczęło mnie swędzieć tam na dole... no i jak popatrzyłam rano, to miałam podpuchnięte ujście cewki moczowej, teraz jest nawet gorzej bo jeszcze zaczerwienione... tak w środku jeszcze na szczęście nic nie czuję, tylko przy samym "wylocie"; rano przed pracą zakupiłam żuravit (choć w sumie ostatnio piję też sok 100% z żurawiny) i jakiś probiotyk dopochwowy ale może macie jakiś sprawdzony preparat, który polecają lekarze, a nie panie z apteki, które mają profity od sprzedazy?

U mnie wiedzą... i pytają-przważnie bratowe bo mam samych braci :D 4 RECH! noo więc dla chłopców to babskie sprawy...ale nawet jak pytają z troska to czuję,że moja bratowa ,która ma trójkę wspaniałych dzieci nie rozumie o czym mówię...nie czuje tego...
oj nie rozumieja .. te ktore zaszły bez problemu nie wiedza ostatnio moja kuzynka nawet nie wiedziała co to beta jest ! szok.. juz nie mowie o czym innym ... tak wiec nie ma z kim tylko z wami pogadac :)

Oj chcialabym, wogole chciałabym sie kiedys spotkac z Wami najlepiej wszystkimi a przynajmniej z jedną z Was aby moc szczeerze pogadac wyplakac sie a pozniej napic wina tyle ze endometrium urosnie w ciagu jednego dnia ;)
Prześlij chociaż przepis to jutro sobie zrobię na poprawę humoru :)
kochana jeśli w grę wchodzi kraków i wino to służę kieliszkiem :D

Moja koleżanka która ma dwójkę małych dzieci ostatnio mówi że będzie kiedyś chciała trzecie więc ja mówię no to fajnie. I ze js to marzę przynajmniej o drugim na co ona do mnie przestań o tym myśleć samo wyjdzie a jak nie to masz jedno odczuwane,możesz robić wszystko co chcesz pracować itp ze zrodwoe sobie psuje od leków więc się trochę wkur... i mówię do niej- to po co Ci trzecie dziecko po Ci już o nim myślisz ? Po co Ci było drugie dziecko przecież też mogłabyś mieć jedno i święty spokój .!!
nikt tego nie rozumie kogo to bezpośrednio nie dotyczy, tak więc ktoś może czasami za dużo powiedzieć i tak powstają konflikty.

no to ja przez ostatnie kilka lat miałam na szczęście tendencję spadkową i poodkładałam za duże ubrania na samą górę do szafy, z nadzieją że jak mi bąbel brzuch rozsadzi to sie przydadzą, a teraz (o zgrozo!) uświadomiłam sobie, że niedługo w nic innego znowu nie będę się mieścić, stąd postanowienie o pilnowaniu się...
kurcze dziewczyny a tak z innej beczki - po łyżeczkowaniu miałam przez 7 dni antybiotyk unidox (tetracyklina) i od wczoraj, czyli prawie 2 tygodnie po odstawieniu zaczęło mnie swędzieć tam na dole... no i jak popatrzyłam rano, to miałam podpuchnięte ujście cewki moczowej, teraz jest nawet gorzej bo jeszcze zaczerwienione... tak w środku jeszcze na szczęście nic nie czuję, tylko przy samym "wylocie"; rano przed pracą zakupiłam żuravit (choć w sumie ostatnio piję też sok 100% z żurawiny) i jakiś probiotyk dopochwowy ale może macie jakiś sprawdzony preparat, który polecają lekarze, a nie panie z apteki, które mają profity od sprzedazy?
ja na zaczerwienienia okolic intymnych stosuje zel z oczaru .. jest bardzo fajny przeciwbakteryjny i przeciwgrzybiczy.. do stosowania zewnetrznego .. jak tylko cos sie pojawia smaruje troche brudzi ale działa...

ja na zaczerwienienia okolic intymnych stosuje zel z oczaru .. jest bardzo fajny przeciwbakteryjny i przeciwgrzybiczy.. do stosowania zewnetrznego .. jak tylko cos sie pojawia smaruje troche brudzi ale działa...

a co to oczar? :D i jak dokładnie nazywa się ten preparat? kupowałaś w pl czy w de?

reklama
Do góry