reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

oj tak ... nie wiem jak u was ale u mnie rodzina nic nie wie..a czlowiek potrzebuje sie wygadac i wypłakac..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wiedzą... i pytają-przważnie bratowe bo mam samych braci :D 4 RECH! noo więc dla chłopców to babskie sprawy...ale nawet jak pytają z troska to czuję,że moja bratowa ,która ma trójkę wspaniałych dzieci nie rozumie o czym mówię...nie czuje tego...

reklama
Moja waga też ostatnio się psuje... a tak poważnie odkąd zaczęłam się leczyć to przytlam widzę po ubraniach nie wiem.ile bo boję się stanąć na wagę,a w niektóre się nawet nie mieszcze ubrania,ale odłożyłam ich znadzieja że jeszcze schudne i będę piękna ;)
no to ja przez ostatnie kilka lat miałam na szczęście tendencję spadkową i poodkładałam za duże ubrania na samą górę do szafy, z nadzieją że jak mi bąbel brzuch rozsadzi to sie przydadzą, a teraz (o zgrozo!) uświadomiłam sobie, że niedługo w nic innego znowu nie będę się mieścić, stąd postanowienie o pilnowaniu się...
kurcze dziewczyny a tak z innej beczki - po łyżeczkowaniu miałam przez 7 dni antybiotyk unidox (tetracyklina) i od wczoraj, czyli prawie 2 tygodnie po odstawieniu zaczęło mnie swędzieć tam na dole... no i jak popatrzyłam rano, to miałam podpuchnięte ujście cewki moczowej, teraz jest nawet gorzej bo jeszcze zaczerwienione... tak w środku jeszcze na szczęście nic nie czuję, tylko przy samym "wylocie"; rano przed pracą zakupiłam żuravit (choć w sumie ostatnio piję też sok 100% z żurawiny) i jakiś probiotyk dopochwowy ale może macie jakiś sprawdzony preparat, który polecają lekarze, a nie panie z apteki, które mają profity od sprzedazy?

U mnie wiedzą... i pytają-przważnie bratowe bo mam samych braci :D 4 RECH! noo więc dla chłopców to babskie sprawy...ale nawet jak pytają z troska to czuję,że moja bratowa ,która ma trójkę wspaniałych dzieci nie rozumie o czym mówię...nie czuje tego...
oj nie rozumieja .. te ktore zaszły bez problemu nie wiedza ostatnio moja kuzynka nawet nie wiedziała co to beta jest ! szok.. juz nie mowie o czym innym ... tak wiec nie ma z kim tylko z wami pogadac :)

Oj chcialabym, wogole chciałabym sie kiedys spotkac z Wami najlepiej wszystkimi a przynajmniej z jedną z Was aby moc szczeerze pogadac wyplakac sie a pozniej napic wina tyle ze endometrium urosnie w ciagu jednego dnia ;)
Prześlij chociaż przepis to jutro sobie zrobię na poprawę humoru :)
kochana jeśli w grę wchodzi kraków i wino to służę kieliszkiem :D

Moja koleżanka która ma dwójkę małych dzieci ostatnio mówi że będzie kiedyś chciała trzecie więc ja mówię no to fajnie. I ze js to marzę przynajmniej o drugim na co ona do mnie przestań o tym myśleć samo wyjdzie a jak nie to masz jedno odczuwane,możesz robić wszystko co chcesz pracować itp ze zrodwoe sobie psuje od leków więc się trochę wkur... i mówię do niej- to po co Ci trzecie dziecko po Ci już o nim myślisz ? Po co Ci było drugie dziecko przecież też mogłabyś mieć jedno i święty spokój .!!
nikt tego nie rozumie kogo to bezpośrednio nie dotyczy, tak więc ktoś może czasami za dużo powiedzieć i tak powstają konflikty.

no to ja przez ostatnie kilka lat miałam na szczęście tendencję spadkową i poodkładałam za duże ubrania na samą górę do szafy, z nadzieją że jak mi bąbel brzuch rozsadzi to sie przydadzą, a teraz (o zgrozo!) uświadomiłam sobie, że niedługo w nic innego znowu nie będę się mieścić, stąd postanowienie o pilnowaniu się...
kurcze dziewczyny a tak z innej beczki - po łyżeczkowaniu miałam przez 7 dni antybiotyk unidox (tetracyklina) i od wczoraj, czyli prawie 2 tygodnie po odstawieniu zaczęło mnie swędzieć tam na dole... no i jak popatrzyłam rano, to miałam podpuchnięte ujście cewki moczowej, teraz jest nawet gorzej bo jeszcze zaczerwienione... tak w środku jeszcze na szczęście nic nie czuję, tylko przy samym "wylocie"; rano przed pracą zakupiłam żuravit (choć w sumie ostatnio piję też sok 100% z żurawiny) i jakiś probiotyk dopochwowy ale może macie jakiś sprawdzony preparat, który polecają lekarze, a nie panie z apteki, które mają profity od sprzedazy?
ja na zaczerwienienia okolic intymnych stosuje zel z oczaru .. jest bardzo fajny przeciwbakteryjny i przeciwgrzybiczy.. do stosowania zewnetrznego .. jak tylko cos sie pojawia smaruje troche brudzi ale działa...

ja na zaczerwienienia okolic intymnych stosuje zel z oczaru .. jest bardzo fajny przeciwbakteryjny i przeciwgrzybiczy.. do stosowania zewnetrznego .. jak tylko cos sie pojawia smaruje troche brudzi ale działa...

a co to oczar? :D i jak dokładnie nazywa się ten preparat? kupowałaś w pl czy w de?

reklama
Do góry