reklama
Ojj ja to UWielbiam długo spać jeszcze teraz to wgl mogę z łóżka nie wychodzić tak mi dobrze w domuno my chodzimy ok 2 spac i wstajemy ok 9 .. no ale tutaj cisza hihi .. no to ładnie czyli nie jestem jedyna ktora lubi pospac
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
aniaAsia222
Fanka BB :)
Ja też właśnie oglądam ślub od pierwszego wejrzenia bo nie mogę spaćNie tylko Ty ja tak koło 00 chodzę spać czasem po jak coś ciekawego leci ale śpię potem do 11 lubię spac hehe dzisiaj M mnie z łóżka zwlekl po 8 to juz padam a M już śpi tylko słyszę jak chrapie hehe
asinka89
nie ja po punkcji godzine lezałam pozniej musiałam pojsc do gina zrobic usg i powiedział mi ile pobrali komorek .. dopiero na drugi dzien mowili ile zapłodnili komorek ..Kochana moja,ja wciągu 2 lat mam już 5 punkcję Nie boję się samego zabiegu (źle się wyraziłam ) tylko tego czy uda się zapłodnić jakieś komórki i czy będzie co transferować. W klinice mam byc jutro 4 godziny więc chyba się już dowiem na miejscu ile w ogole się nadaje do zapłodnienia - tak myślę bo po co by mnie tam tyle trzymali. Któras z Was tak miała po punkcji? BO ja w poprzedniej klinice po punkcji zaraz do domu..
asinka89
no to wysyłami ja i ja
oj tak..pospać to ja lubię i mogę.Dziś mnie kurier obudził o12.30.Ciekawe do ktorej bym spała gdyby nie zadzwonilOjj ja to UWielbiam długo spać jeszcze teraz to wgl mogę z łóżka nie wychodzić tak mi dobrze w domu
aniaAsia222
Kochane strasznie mi przykro bo od półtorej tygodnia praktycznie was nie czytam i nie wiem co się u was dzieje
Niestety od tego półtorej tygodnia męczą mnie mdłości...nie wymiotuję ale męczą mnie od rana do wieczora. Wiem że to objaw mojego szczęścia ale nie daje już rady i nawet jeść nie mogę......macie jakieś pomysły jak sobie z tym radzić ???
Niestety od tego półtorej tygodnia męczą mnie mdłości...nie wymiotuję ale męczą mnie od rana do wieczora. Wiem że to objaw mojego szczęścia ale nie daje już rady i nawet jeść nie mogę......macie jakieś pomysły jak sobie z tym radzić ???
to kurde nie wiem po co mam być tam łącznie 4 godziny,przecież punkcja trwa krótko..nie ja po punkcji godzine lezałam pozniej musiałam pojsc do gina zrobic usg i powiedział mi ile pobrali komorek .. dopiero na drugi dzien mowili ile zapłodnili komorek ..
asinka89
ojoj hihi czyli jest nas wiecejoj tak..pospać to ja lubię i mogę.Dziś mnie kurier obudził o12.30.Ciekawe do ktorej bym spała gdyby nie zadzwonil
reklama
asinka89
no nie wiem u mnie punkcja trwała ok 40minut potem godzine lezenia potem usg i rozmowa z lekarzem .. no i tyle tez to zajeło nam jakies 4 godzinki .. moze tobie powiedza ile beda zapładniac ja miałam punkcje o 10 a drugiego dnia o 13 dzwonili ze zapłodnili komorki i tyle .. jutro sie dowiesz co i jakto kurde nie wiem po co mam być tam łącznie 4 godziny,przecież punkcja trwa krótko..
Podziel się: