reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana moja,ja wciągu 2 lat mam już 5 punkcję :) Nie boję się samego zabiegu (źle się wyraziłam ) tylko tego czy uda się zapłodnić jakieś komórki i czy będzie co transferować. W klinice mam byc jutro 4 godziny więc chyba się już dowiem na miejscu ile w ogole się nadaje do zapłodnienia - tak myślę bo po co by mnie tam tyle trzymali. Któras z Was tak miała po punkcji? BO ja w poprzedniej klinice po punkcji zaraz do domu..
nie ja po punkcji godzine lezałam pozniej musiałam pojsc do gina zrobic usg i powiedział mi ile pobrali komorek .. dopiero na drugi dzien mowili ile zapłodnili komorek ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane strasznie mi przykro bo od półtorej tygodnia praktycznie was nie czytam i nie wiem co się u was dzieje :(
Niestety od tego półtorej tygodnia męczą mnie mdłości...nie wymiotuję ale męczą mnie od rana do wieczora. Wiem że to objaw mojego szczęścia ale nie daje już rady i nawet jeść nie mogę......macie jakieś pomysły jak sobie z tym radzić ???

nie ja po punkcji godzine lezałam pozniej musiałam pojsc do gina zrobic usg i powiedział mi ile pobrali komorek .. dopiero na drugi dzien mowili ile zapłodnili komorek ..

to kurde nie wiem po co mam być tam łącznie 4 godziny,przecież punkcja trwa krótko..

reklama
to kurde nie wiem po co mam być tam łącznie 4 godziny,przecież punkcja trwa krótko..
no nie wiem u mnie punkcja trwała ok 40minut potem godzine lezenia potem usg i rozmowa z lekarzem .. no i tyle tez to zajeło nam jakies 4 godzinki .. moze tobie powiedza ile beda zapładniac ja miałam punkcje o 10 a drugiego dnia o 13 dzwonili ze zapłodnili komorki i tyle .. jutro sie dowiesz co i jak :)

Do góry