reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Nadzieja78 co tam u Ciebie? juz po transferze? kiedy betujesz? mam troche zaleglosci w forum i nie moge znalesc Twojego wpisu.

Milo, ze pytasz :) Jesli dojdzie do transferu to we wtorek.
Poki co dzien za dniem. Z 11 pecherzykow tylko dwa zarodki, jeden przestal sie dzielic w pierwszej dobie, wiec zostal jeden na froncie. Wczoraj (druga doba) mial 4A. Dzisiaj bede dzwonic znowu.. nie ekscytuje sie bo poprzednim razem mialam piec zaplodnionych i 4 z nich odpadly miedzy 2 a 4 doba..
Jestem pelna nadzieji ale optymizm juz nie ten co na poczatku. Poza tym dalej nie czuje sie zbyt komfortowo po punkcji, wiec poleguje..

reklama
Milo, ze pytasz :) Jesli dojdzie do transferu to we wtorek.
Poki co dzien za dniem. Z 11 pecherzykow tylko dwa zarodki, jeden przestal sie dzielic w pierwszej dobie, wiec zostal jeden na froncie. Wczoraj (druga doba) mial 4A. Dzisiaj bede dzwonic znowu.. nie ekscytuje sie bo poprzednim razem mialam piec zaplodnionych i 4 z nich odpadly miedzy 2 a 4 doba..
Jestem pelna nadzieji ale optymizm juz nie ten co na poczatku. Poza tym dalej nie czuje sie zbyt komfortowo po punkcji, wiec poleguje..
Kochana kciuki mocne za szkraba Twojego!

Do góry