Doris30:-)
Fanka BB :)
Temperatura 38.8
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płucz gardło woda z sola mi pomaga.Temperatura 38.8
@Nadzieja78 co tam u Ciebie? juz po transferze? kiedy betujesz? mam troche zaleglosci w forum i nie moge znalesc Twojego wpisu.
Jesteś po transferze czy przed bo nie pamiętam?Temperatura 38.8
Po 5 dniJesteś po transferze czy przed bo nie pamiętam?
OK już WIEM jesteś po transferze. weź tabletkę paracetamolu tylko, zrób sobie miód, czosnek, masło, mleko. I w łóżku, Ja tak piłam jak byłam przeziębiona i tabletki i syrop dla kobiet w ciąży.Temperatura 38.8
Jak nie zejdzie ci Gorączka lub będzie się utrzymywała radzę bys pisała do Lekarza gin oni będę wiedzieć już i doradzi ci z leków ale tylko paracetamol można brać nic innego.Po 5 dni
Trzymam kciukiPo 5 dni
Ojjj to świeżynka zleci szybciutko ten czas do betowania. PowodzonkaTrzymam kciuki
Ja miałam transfer w piątek.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana kciuki mocne za szkraba Twojego!Milo, ze pytasz Jesli dojdzie do transferu to we wtorek.
Poki co dzien za dniem. Z 11 pecherzykow tylko dwa zarodki, jeden przestal sie dzielic w pierwszej dobie, wiec zostal jeden na froncie. Wczoraj (druga doba) mial 4A. Dzisiaj bede dzwonic znowu.. nie ekscytuje sie bo poprzednim razem mialam piec zaplodnionych i 4 z nich odpadly miedzy 2 a 4 doba..
Jestem pelna nadzieji ale optymizm juz nie ten co na poczatku. Poza tym dalej nie czuje sie zbyt komfortowo po punkcji, wiec poleguje..