reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
o ma
Ja tez w Invimedzie Wrocław i koszt 250, w aptece koszt około 70zł, ale trzeba jeszcze podać i znaleść osobę, która to zrobi [emoji3]. Poczytaj sobie jeszcze o embryo glue. To zwiększa podobno szanse o 8%. Ja tez to wzięłam, koszt 315zł.
tko a u mnie w klinice zdzierstwo - embrioglue pincet minus :p

Przed transferem podchodziłam do tego jakoś tak spokojnie, pomimo tego ze pierwszy sie nie udał. Teraz zaczynam powoli wpadać w histerię. Nie mam podwyższonej temperatury, boli mnie podbrzusze delikatnie na okres. Chyba znowu z wszystkiego nici. Tyle przygotowań, badań, akupunktura, histeroskopia, zdrowe odżywianie. Wszystko przez ostatnie 3 miesiące z myślą o tej próbie. Załamkę mam! [emoji30][emoji24]
Kochana nie wpadaj w panikę, jedna ma taki objaw druga inny. Mnie cały czas brzuch bolał jak na okres.

---30tc---

Kurczę, ja bym jadła cytrynę, robilabym płukanki na gardlo. Na gorączke zimne okłady . Ja przed punkcja miałam ostre zapalenie zatok z wykwitami pod oczami od ropy. Musiałam brać antybiotyk niestety i 3 tyg na zwolnieniu.

reklama
Jested pewna ze to byl
5 tydz 6 d? Bo mi dr mowila ze od polowy 6 tyg ciazy jest serce I tez nie zawsze
U mnie wizyta serduszkowa 7 Tydz 3 dni ufff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe to było między 5t6d a 6t wyladalawalam w szpitalu z krwawieniem i lekarz mówi że jest serduszko nawet pokazał więc było i pamiętam dokładnie :) a 6t6d miałam założona już kartę ciąży tak mam wpisane w karcie ciąży kiedy była zakładana w którym tyg, gin mówiła że jeszcze nikomu tak szybko karty nie zakładała.Serduszko może pojawić się szybciej i troszkę później.

Do góry