reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
o ma
Ja tez w Invimedzie Wrocław i koszt 250, w aptece koszt około 70zł, ale trzeba jeszcze podać i znaleść osobę, która to zrobi [emoji3]. Poczytaj sobie jeszcze o embryo glue. To zwiększa podobno szanse o 8%. Ja tez to wzięłam, koszt 315zł.
tko a u mnie w klinice zdzierstwo - embrioglue pincet minus :p

Przed transferem podchodziłam do tego jakoś tak spokojnie, pomimo tego ze pierwszy sie nie udał. Teraz zaczynam powoli wpadać w histerię. Nie mam podwyższonej temperatury, boli mnie podbrzusze delikatnie na okres. Chyba znowu z wszystkiego nici. Tyle przygotowań, badań, akupunktura, histeroskopia, zdrowe odżywianie. Wszystko przez ostatnie 3 miesiące z myślą o tej próbie. Załamkę mam! [emoji30][emoji24]
Kochana nie wpadaj w panikę, jedna ma taki objaw druga inny. Mnie cały czas brzuch bolał jak na okres.

---30tc---

Kurczę, ja bym jadła cytrynę, robilabym płukanki na gardlo. Na gorączke zimne okłady . Ja przed punkcja miałam ostre zapalenie zatok z wykwitami pod oczami od ropy. Musiałam brać antybiotyk niestety i 3 tyg na zwolnieniu.

reklama
Jested pewna ze to byl
5 tydz 6 d? Bo mi dr mowila ze od polowy 6 tyg ciazy jest serce I tez nie zawsze
U mnie wizyta serduszkowa 7 Tydz 3 dni ufff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe to było między 5t6d a 6t wyladalawalam w szpitalu z krwawieniem i lekarz mówi że jest serduszko nawet pokazał więc było i pamiętam dokładnie :) a 6t6d miałam założona już kartę ciąży tak mam wpisane w karcie ciąży kiedy była zakładana w którym tyg, gin mówiła że jeszcze nikomu tak szybko karty nie zakładała.Serduszko może pojawić się szybciej i troszkę później.

Do góry