reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to super ;) bylam dwa dni temu 5 Tydz Ale tylko pecherzyk;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana raz jest coś szybciej raz coś później nie ma na to reguly. Tobie udało się zająć w drugą ciąże naturalnie po in vitro i po paru miesiącach, :) to jest super. Inni po in vitro ni chu chu nie zachodzą a tu proszę więc cud. Tak jak serduszko u kogoś pojawia się wcześniej a u innych później troszkę :) aż musiałm spr na zdjęciu że szpitala gdzie miałam zaznaczone serduszko i jest dokładnie jak napisałam 5t6d tego się nie zapomina :)

reklama
Też witam Was wszystkie, ja podstarzała studentka jade na ćwiczenia. Dochodzę do siebie , leki odstawione i czekam na @. Niestety dziwne objawy nadal mam i ciągle się wzruszam. Miłego dnia Wam życzę :)

No ja miałam podany w dniu transferu. Koszt u mnie to 250zł.

A będziesz powtarzać wlew po udanej becie? Bo mi dottore nie chciał przepisać kolejnego a chciałam.
I nie stresuj sie. Wiem,ze łatwo powiedzieć ale musisz uwierzyć ,ze sie uda. Teraz Twoja kolej z naszej kliniki [emoji6]Trzymam kciuki.

Jested pewna ze to byl
5 tydz 6 d? Bo mi dr mowila ze od polowy 6 tyg ciazy jest serce I tez nie zawsze
U mnie wizyta serduszkowa 7 Tydz 3 dni ufff

Kochana nie denerwuj sie. Juz Ci pisałam,ze przy takim tempie wzrostu juz dzień po wizycie mogło wszystko juz być widać [emoji4]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Jested pewna ze to byl
5 tydz 6 d? Bo mi dr mowila ze od polowy 6 tyg ciazy jest serce I tez nie zawsze
U mnie wizyta serduszkowa 7 Tydz 3 dni ufff

Serduszko może pojawić się szybciej, ale nie zawsze bije już odpowiednio szybko. U każdej kobiety jest to inaczej. U jednej w 5 się już pojawia u innej w 6. Dlatego może lekarka chce zrobić w 7 tygodniu bo już wtedy na 100% być. Ja miałam wizytę tez w 7 tygodniu :)

Serduszko może pojawić się szybciej, ale nie zawsze bije już odpowiednio szybko. U każdej kobiety jest to inaczej. U jednej w 5 się już pojawia u innej w 6. Dlatego może lekarka chce zrobić w 7 tygodniu bo już wtedy na 100% być. Ja miałam wizytę tez w 7 tygodniu :)

Tak tez sadze ze za szybko poszlam haha na Usg ;)) z Nicole tez mialam w 7 dniu 2 dni ,26 dni Po transferze

A będziesz powtarzać wlew po udanej becie? Bo mi dottore nie chciał przepisać kolejnego a chciałam.
I nie stresuj sie. Wiem,ze łatwo powiedzieć ale musisz uwierzyć ,ze sie uda. Teraz Twoja kolej z naszej kliniki [emoji6]Trzymam kciuki.

Kochana nie denerwuj sie. Juz Ci pisałam,ze przy takim tempie wzrostu juz dzień po wizycie mogło wszystko juz być widać [emoji4]

;))s[emoji8][emoji8][emoji8]no Kurde my razem na porodowke musimy [emoji12][emoji12]

Kochana raz jest coś szybciej raz coś później nie ma na to reguly. Tobie udało się zająć w drugą ciąże naturalnie po in vitro i po paru miesiącach, :) to jest super. Inni po in vitro ni chu chu nie zachodzą a tu proszę więc cud. Tak jak serduszko u kogoś pojawia się wcześniej a u innych później troszkę :) aż musiałm spr na zdjęciu że szpitala gdzie miałam zaznaczone serduszko i jest dokładnie jak napisałam 5t6d tego się nie zapomina :)

Ja To zapomnialam w szoku jsk sie nazywam w dniu Usg serca z corka [emoji23][emoji23][emoji23]

Oczywiscie wiem ze naturalnie zaplodnione to JuZ wielki cud nie do pojecia , a to ile dni Po transferze mialas Usg serduszka?
Generalnie gdyby cis bylo zle by mi powiedziala ... a mowila ma ten etap ciazy wszy Po prosze przyjsc za 2 tyg ;))
Dobrze ze u ciebie ok I JuZ polowa ciazy;)

Ja To zapomnialam w szoku jsk sie nazywam w dniu Usg serca z corka [emoji23][emoji23][emoji23]

Oczywiscie wiem ze naturalnie zaplodnione to JuZ wielki cud nie do pojecia , a to ile dni Po transferze mialas Usg serduszka?
Generalnie gdyby cis bylo zle by mi powiedziala ... a mowila ma ten etap ciazy wszy Po prosze przyjsc za 2 tyg ;))
Dobrze ze u ciebie ok I JuZ polowa ciazy;)

Ta już połowa chciałabym że był już nowy rok już wtedy zleci z górki :) wiem że betę robiłam Jeszce 21dpt a przed tą beta 3 byłam już u ginek i wiem że był tylko pęcherzyk ciążowy a parę dni później znowu pojechałam bo krew znowu Leciała to był pęcherzyk zoltkowy. Kazała przyjechać wtedy za około 2 tyg ale byłam po tygodniu znowu w szpitalu bo znowu ta krew i wiem że wtedy już to serduszko a ile to dni po transferze było około niecały miesiąc lipiec transfer a 3 sierpnia na początku szpital i tam serduszko. Kochana u ciebie będzie dobrze wiem że znowu są te zmartwienia stresy ja mam to do tej pory to mam ale to chyba u nas normalne :)

reklama
;))s[emoji8][emoji8][emoji8]no Kurde my razem na porodowke musimy [emoji12][emoji12]

Ale ja czekać na Ciebie nie będę [emoji12] muszę przed 33 urodzinami urodzić [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry