reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No to super ;) bylam dwa dni temu 5 Tydz Ale tylko pecherzyk;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana raz jest coś szybciej raz coś później nie ma na to reguly. Tobie udało się zająć w drugą ciąże naturalnie po in vitro i po paru miesiącach, :) to jest super. Inni po in vitro ni chu chu nie zachodzą a tu proszę więc cud. Tak jak serduszko u kogoś pojawia się wcześniej a u innych później troszkę :) aż musiałm spr na zdjęciu że szpitala gdzie miałam zaznaczone serduszko i jest dokładnie jak napisałam 5t6d tego się nie zapomina :)

reklama
Też witam Was wszystkie, ja podstarzała studentka jade na ćwiczenia. Dochodzę do siebie , leki odstawione i czekam na @. Niestety dziwne objawy nadal mam i ciągle się wzruszam. Miłego dnia Wam życzę :)

No ja miałam podany w dniu transferu. Koszt u mnie to 250zł.

A będziesz powtarzać wlew po udanej becie? Bo mi dottore nie chciał przepisać kolejnego a chciałam.
I nie stresuj sie. Wiem,ze łatwo powiedzieć ale musisz uwierzyć ,ze sie uda. Teraz Twoja kolej z naszej kliniki [emoji6]Trzymam kciuki.

Jested pewna ze to byl
5 tydz 6 d? Bo mi dr mowila ze od polowy 6 tyg ciazy jest serce I tez nie zawsze
U mnie wizyta serduszkowa 7 Tydz 3 dni ufff

Kochana nie denerwuj sie. Juz Ci pisałam,ze przy takim tempie wzrostu juz dzień po wizycie mogło wszystko juz być widać [emoji4]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Jested pewna ze to byl
5 tydz 6 d? Bo mi dr mowila ze od polowy 6 tyg ciazy jest serce I tez nie zawsze
U mnie wizyta serduszkowa 7 Tydz 3 dni ufff

Serduszko może pojawić się szybciej, ale nie zawsze bije już odpowiednio szybko. U każdej kobiety jest to inaczej. U jednej w 5 się już pojawia u innej w 6. Dlatego może lekarka chce zrobić w 7 tygodniu bo już wtedy na 100% być. Ja miałam wizytę tez w 7 tygodniu :)

Serduszko może pojawić się szybciej, ale nie zawsze bije już odpowiednio szybko. U każdej kobiety jest to inaczej. U jednej w 5 się już pojawia u innej w 6. Dlatego może lekarka chce zrobić w 7 tygodniu bo już wtedy na 100% być. Ja miałam wizytę tez w 7 tygodniu :)

Tak tez sadze ze za szybko poszlam haha na Usg ;)) z Nicole tez mialam w 7 dniu 2 dni ,26 dni Po transferze

A będziesz powtarzać wlew po udanej becie? Bo mi dottore nie chciał przepisać kolejnego a chciałam.
I nie stresuj sie. Wiem,ze łatwo powiedzieć ale musisz uwierzyć ,ze sie uda. Teraz Twoja kolej z naszej kliniki [emoji6]Trzymam kciuki.

Kochana nie denerwuj sie. Juz Ci pisałam,ze przy takim tempie wzrostu juz dzień po wizycie mogło wszystko juz być widać [emoji4]

;))s[emoji8][emoji8][emoji8]no Kurde my razem na porodowke musimy [emoji12][emoji12]

Kochana raz jest coś szybciej raz coś później nie ma na to reguly. Tobie udało się zająć w drugą ciąże naturalnie po in vitro i po paru miesiącach, :) to jest super. Inni po in vitro ni chu chu nie zachodzą a tu proszę więc cud. Tak jak serduszko u kogoś pojawia się wcześniej a u innych później troszkę :) aż musiałm spr na zdjęciu że szpitala gdzie miałam zaznaczone serduszko i jest dokładnie jak napisałam 5t6d tego się nie zapomina :)

Ja To zapomnialam w szoku jsk sie nazywam w dniu Usg serca z corka [emoji23][emoji23][emoji23]

Oczywiscie wiem ze naturalnie zaplodnione to JuZ wielki cud nie do pojecia , a to ile dni Po transferze mialas Usg serduszka?
Generalnie gdyby cis bylo zle by mi powiedziala ... a mowila ma ten etap ciazy wszy Po prosze przyjsc za 2 tyg ;))
Dobrze ze u ciebie ok I JuZ polowa ciazy;)

Ja To zapomnialam w szoku jsk sie nazywam w dniu Usg serca z corka [emoji23][emoji23][emoji23]

Oczywiscie wiem ze naturalnie zaplodnione to JuZ wielki cud nie do pojecia , a to ile dni Po transferze mialas Usg serduszka?
Generalnie gdyby cis bylo zle by mi powiedziala ... a mowila ma ten etap ciazy wszy Po prosze przyjsc za 2 tyg ;))
Dobrze ze u ciebie ok I JuZ polowa ciazy;)

Ta już połowa chciałabym że był już nowy rok już wtedy zleci z górki :) wiem że betę robiłam Jeszce 21dpt a przed tą beta 3 byłam już u ginek i wiem że był tylko pęcherzyk ciążowy a parę dni później znowu pojechałam bo krew znowu Leciała to był pęcherzyk zoltkowy. Kazała przyjechać wtedy za około 2 tyg ale byłam po tygodniu znowu w szpitalu bo znowu ta krew i wiem że wtedy już to serduszko a ile to dni po transferze było około niecały miesiąc lipiec transfer a 3 sierpnia na początku szpital i tam serduszko. Kochana u ciebie będzie dobrze wiem że znowu są te zmartwienia stresy ja mam to do tej pory to mam ale to chyba u nas normalne :)

reklama
;))s[emoji8][emoji8][emoji8]no Kurde my razem na porodowke musimy [emoji12][emoji12]

Ale ja czekać na Ciebie nie będę [emoji12] muszę przed 33 urodzinami urodzić [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry