reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie upiornie bola jajniki i krzyz.. zastanawiam sie co zazyc. Musze jeszcze dzisiaj do Lodzi dojechac a poki co to z lozka nie moge sie podniesc :(((
A nospe? Tylko nie wiem czy mozna. Mnie bolaly jakniki normalnie jak zawsze przy owulacji, przyjemne to nie jest i czasem lykalam paracetamol. Cos mocniejszego raczej bym nie brala, no nie wiadomo czy mozna te wszystkie leki razem laczyc.

A nospe? Tylko nie wiem czy mozna. Mnie bolaly jakniki normalnie jak zawsze przy owulacji, przyjemne to nie jest i czasem lykalam paracetamol. Cos mocniejszego raczej bym nie brala, no nie wiadomo czy mozna te wszystkie leki razem laczyc.
Ehh... trzeba sie przemeczyc :((
Dziekuje!
Chce juz miec punkcje za soba. W ogole to chce przewinac czas tak o 3 tygodnie do przodu najchetniej i byc juz po wszystkim.

Ja juz leze z moim malenstwem w domu. Blastus jest klasy 5AA. W ogole to zdziwilam sie, bo ostatnio embriolog mi mowila ze zostaly mi 2 takie same jak poprzednio czyli 5BA a okazalo sie, ze dzisiejsza ma wlasnie 5AA i ostatnia moja kruszynka ma az 6BA. Wychodzi na to, ze podaja mi kolejno od najslabszej. W ogole to dzisiaj mnie zaszczyt kopnal, bo jedyny facet w klinice pan profesor robil mi transfer, wyjatkowo mialam dzisiaj oprocz usg dopochwowego to tez te przed brzuch. Profesorek cierpliwie mi wszystko tlumaczyl i nawet pokazal na usg cialko zolte, bo uparlam sie, ze chce zobaczyc :p
Ku mojemu zdziwieniu mam brac 3x1 crinone, tak na wszelki wypadek, bo twierdzi, ze progesteronu nie przedawkuje. Srednio mi sie to podoba ale jak mus to mus.
Ach, nie wazne, szczesliwa teraz jestem, ze w koncu przyszedl ten dzien. Bete mam za 9 dni a Ty?
A mowil jakie mialas endo? Popieram decyzje o progesteronie. W PL przy naturalnych ciazach tak czy siak tez prawie zawsze kaza brac, zeby zapobiec ewentualnym wahaniom tego naturalnego :) No to kropus piekny, mysle ze spodoba mu sie u mamusi. Teraz zycze ci spokoju i dobrego humoru:) domyslam sie ze sikance pewnie od niedzieli-poniedzialku pojda w ruch:-D

Ja juz leze z moim malenstwem w domu. Blastus jest klasy 5AA. W ogole to zdziwilam sie, bo ostatnio embriolog mi mowila ze zostaly mi 2 takie same jak poprzednio czyli 5BA a okazalo sie, ze dzisiejsza ma wlasnie 5AA i ostatnia moja kruszynka ma az 6BA. Wychodzi na to, ze podaja mi kolejno od najslabszej. W ogole to dzisiaj mnie zaszczyt kopnal, bo jedyny facet w klinice pan profesor robil mi transfer, wyjatkowo mialam dzisiaj oprocz usg dopochwowego to tez te przed brzuch. Profesorek cierpliwie mi wszystko tlumaczyl i nawet pokazal na usg cialko zolte, bo uparlam sie, ze chce zobaczyc :p
Ku mojemu zdziwieniu mam brac 3x1 crinone, tak na wszelki wypadek, bo twierdzi, ze progesteronu nie przedawkuje. Srednio mi sie to podoba ale jak mus to mus.
Ach, nie wazne, szczesliwa teraz jestem, ze w koncu przyszedl ten dzien. Bete mam za 9 dni a Ty?

Ja niby 13 mam robić ale jakoś mi sie późno wydaje 13 dpt może zrobię wcześniej, jak Ty myślisz? Wierze w to ze razem z Tobą i @Sol będziemy sie przenosić na ciazowki. Innej myśli nie dopuszczam [emoji3].

Super ze masz jeszcze jeden zarodek w zapasie, ja tez ale 3 dniowy. Mam nadzieje ze wrócimy po nie zs około 2 lata [emoji3]

reklama
Do góry