reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziopki pomóżcie. Dzisiaj wzięłam drugi dzień zastrzyk z gonalu f. Mam takie skurcze że chyba zaraz zejdę z tego świata =((((( jakie leki przeciwbolowe mogę wziąć?

Dziopki pomóżcie. Dzisiaj wzięłam drugi dzień zastrzyk z gonalu f. Mam takie skurcze że chyba zaraz zejdę z tego świata =((((( jakie leki przeciwbolowe mogę wziąć?
przy staraniach/ciąży to raczej tylko paracetamol... wydaje mi się, że któraś z dziewczyn brała odpowiednik polskiej pyralginy ale to było na migreny w ciąży, nie wiem czy można przy stymulacji

dziewczyny dlugo mnie tu nie byla. czekalam na miesiaczke. teraz juz jest, przygotowuje sie do transferu. W poniedzialek pierwsza decyzja w klinice, potem nastepna mam nadzieje ze juz na transfer!
Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam mocno kciuki za wszystkie [emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
no to działacie - elegancko! :) Trzymam kciuki i życzę powodzenia :)

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was też miała plamienie mimo brania progesteronu. Ja zgodnie z zalecaniem do jutra jeszcze biorę ale mimo to mam dziwne plamienie. To nie typowy okres ale takie pomieszanie brązowego lekko z krwią i generalnie tylko przy wkładaniu aplikatora lub podcieraniu się.

Do góry