reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no cóż... odebrałam swoją betę. teraz nadszedł czas żałoby i beznadziejności. Muszę się poużalać nad sobą dlatego znikam na jakiś czas.

Za wszystkie testujące kciuki a wszystkie zaciążone przytulam ciepło.
Babulec...Ty nie znikaj nam na długo! bo fajny Babulec z CIEBIE...Poużalaj się i wracaj! Czekamy :)

reklama
Tak bardzo mi przykro. Brakuje słów, które by teraz Was podniosły na duchu, ale proszę jeszcze się nie poddawajcie.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
nie poddajemy sie walczymy ale powoli sił brak i mysli ze bedzie kiedys dobrze...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro zaczynam stymulacje. Mąż powiedział że on na pewno mi zastrzykow nie zrobi :/:/ poszlabym do przychodni zeby mi zrobili ten zastrzyk ale jutro święto w całych Niemczech i pozamykane:/
Do niedzieli biore Gonal F a w poniedziałek idę na usg itd. Ktoras z was chodziła na zastrzyki do przychodni? Czy tylko ja taki cykor..
ja tez sie mega bałam ale maz sie zlitował i mi robił pietwsze 3 dni to była gechenna histeria i płacz a potem juz poszło z górki

witam janiedawno wrociłam z rajdu po szpitalach ...ale w koncu wyszło skad te bole i dobrze ze bylismy uparci i nie dalismy sie zwiesc...zakrzepica watroby... mogł umrzec bez lekow...na szczescie juz mam meza w domu ale optymistyczna ta diagnoza nie jest...człowiek mysli ze gorzej byc nie moze a tu nastepne i nastepne... jakas katastrofa .. ale ciesze sie ze mam go w domku no i teraz ja daje zastrzyki do brzuszka :) ...

witam janiedawno wrociłam z rajdu po szpitalach ...ale w koncu wyszło skad te bole i dobrze ze bylismy uparci i nie dalismy sie zwiesc...zakrzepica watroby... mogł umrzec bez lekow...na szczescie juz mam meza w domu ale optymistyczna ta diagnoza nie jest...człowiek mysli ze gorzej byc nie moze a tu nastepne i nastepne... jakas katastrofa .. ale ciesze sie ze mam go w domku no i teraz ja daje zastrzyki do brzuszka :) ...

ależ Ty jesteś silna kobieto - podziwiam Cię

Asia mocno trzymam za Was kciuki i cały czas myslę...BĘDĘ się modlic ,by wszystko skończyło sie dobrze-tulam.

reklama
Dziękuję bardzo, będę się dzielić wszystkim informacjami, mam nadzieję ze bardziej tymi pozytywnymi niż negatywnymi. Mam pytanko ponieważ zastanawiam się czy moja beta nie jest za wysoka?. Miałam podanego 5 dniowego zarodka 4aa , jest 11 dpt a beta 629 nie jest za wysoką?

Przede wszystkim Gratuluję! :rofl: Betę według mnie masz dobrą. Ja w 11 dpt miałam 540 :happy: Obstawiam u Ciebie dziewczynkę bo lubią wysokie bety :rolleyes:

Do góry