Babulec...Ty nie znikaj nam na długo! bo fajny Babulec z CIEBIE...Poużalaj się i wracaj! Czekamyno cóż... odebrałam swoją betę. teraz nadszedł czas żałoby i beznadziejności. Muszę się poużalać nad sobą dlatego znikam na jakiś czas.
Za wszystkie testujące kciuki a wszystkie zaciążone przytulam ciepło.
reklama
Sylwetka86
Fanka BB :)
Dziękuję mam nadzieje ze tym razem tak będzie do czwartku to chyba oszaleje od tych myślipiękny wynik niech się pięknie dzielą i zrobią mamusi niespodziankę
asinka89
nie poddajemy sie walczymy ale powoli sił brak i mysli ze bedzie kiedys dobrze...Tak bardzo mi przykro. Brakuje słów, które by teraz Was podniosły na duchu, ale proszę jeszcze się nie poddawajcie.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
ja tez sie mega bałam ale maz sie zlitował i mi robił pietwsze 3 dni to była gechenna histeria i płacz a potem juz poszło z górkiJa jutro zaczynam stymulacje. Mąż powiedział że on na pewno mi zastrzykow nie zrobi :/:/ poszlabym do przychodni zeby mi zrobili ten zastrzyk ale jutro święto w całych Niemczech i pozamykane:/
Do niedzieli biore Gonal F a w poniedziałek idę na usg itd. Ktoras z was chodziła na zastrzyki do przychodni? Czy tylko ja taki cykor..
ewelin85
Ja mamDziewczyny, tak z ciekawosci - czy ktoras z Was tez ma Hashimoto?
asinka89
witam janiedawno wrociłam z rajdu po szpitalach ...ale w koncu wyszło skad te bole i dobrze ze bylismy uparci i nie dalismy sie zwiesc...zakrzepica watroby... mogł umrzec bez lekow...na szczescie juz mam meza w domu ale optymistyczna ta diagnoza nie jest...człowiek mysli ze gorzej byc nie moze a tu nastepne i nastepne... jakas katastrofa .. ale ciesze sie ze mam go w domku no i teraz ja daje zastrzyki do brzuszka ...
ależ Ty jesteś silna kobieto - podziwiam Cięwitam janiedawno wrociłam z rajdu po szpitalach ...ale w koncu wyszło skad te bole i dobrze ze bylismy uparci i nie dalismy sie zwiesc...zakrzepica watroby... mogł umrzec bez lekow...na szczescie juz mam meza w domu ale optymistyczna ta diagnoza nie jest...człowiek mysli ze gorzej byc nie moze a tu nastepne i nastepne... jakas katastrofa .. ale ciesze sie ze mam go w domku no i teraz ja daje zastrzyki do brzuszka ...
Asia mocno trzymam za Was kciuki i cały czas myslę...BĘDĘ się modlic ,by wszystko skończyło sie dobrze-tulam.witam janiedawno wrociłam z rajdu po szpitalach ...ale w koncu wyszło skad te bole i dobrze ze bylismy uparci i nie dalismy sie zwiesc...zakrzepica watroby... mogł umrzec bez lekow...na szczescie juz mam meza w domu ale optymistyczna ta diagnoza nie jest...człowiek mysli ze gorzej byc nie moze a tu nastepne i nastepne... jakas katastrofa .. ale ciesze sie ze mam go w domku no i teraz ja daje zastrzyki do brzuszka ...
reklama
ludek
Dziękuję bardzo, będę się dzielić wszystkim informacjami, mam nadzieję ze bardziej tymi pozytywnymi niż negatywnymi. Mam pytanko ponieważ zastanawiam się czy moja beta nie jest za wysoka?. Miałam podanego 5 dniowego zarodka 4aa , jest 11 dpt a beta 629 nie jest za wysoką?
Przede wszystkim Gratuluję! Betę według mnie masz dobrą. Ja w 11 dpt miałam 540 Obstawiam u Ciebie dziewczynkę bo lubią wysokie bety
Podziel się: