Beta negatywna...
Bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta negatywna...
Trzymam mocno kciukiJa już po badaniach, teraz czekamy na wynik.
Niestety nie tylko Ty czujesz się jakby los z Ciebie drwił... najważniejsze to nie dać mu za wygraną! Do jutra jeszcze jest czas na wiarę, Twój kropek teraz walczy i my musimy w niego wierzyć!!Nie wiem co przyniesie czas, narzazie to mam dość tej całej procedury i tych wszystkich niemiłych informacji. Czy się zdecyduję KD, nie wiem może kiedyś o tym pomyślę, albo sobie całkowicie odpuszczę. Tymczasem dzwoniła embriolog ,że tylko jedna rokuje na blastę ale czy dotrwa do jutra to jeszcze długa droga - zadzwonią czy w ogóle będzie transfer.
Dobiło mnie to wszystko , chyba dostałam ładnego kopa od losu.
Przepraszam, że tak smęcę ale trudno o wiarę gdy rozum podpowiada co innego.Niestety nie tylko Ty czujesz się jakby los z Ciebie drwił... najważniejsze to nie dać mu za wygraną! Do jutra jeszcze jest czas na wiarę, Twój kropek teraz walczy i my musimy w niego wierzyć!!
Wiem doskonale. A my po tu tu jesteśmy abyś sobie mogła posmęcić jak będziesz tego potrzebowała :-)Przepraszam, że tak smęcę ale trudno o wiarę gdy rozum podpowiada co innego.
Iskierka zawsze się gdzieś tli .....................
Sądzę że to wynik z soboty, Tamiza miała chyba jeszcze dziś powtarzać...
@tamiza jeszcze nam się uda! Zobaczysz!
to teraz jak pisały dziewczyny -orzechy migdaływinko itd.hej kochana no nie wiadomowo w piatek.moze dowiem sie czegos konkretnego narazie endometrum za cieniutkie
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale @tamiza miała problem z logowaniem na stronie labo przez weekend i miała iść dzisiaj odebrać wynik i od razu powtórzyć.Ztego co patrzyłam dziś tamiza napisała o becie...
:*Beta negatywna...
Beta negatywna...