kochana czytałam o tym lekarzu i chwali sie ze jest z niektorymi swoimi pacjentkami na ty hahah i ze wie ile czasu trzeba im poświęcac haha chyba miał na mysli te 2 minuty hahhahmmm... to moja klinika - macierzyństwo... ogólnie średnio polecam ze względu na przemądrzałość lekarzy i podejście do pacjenta... u dr, który akurat zajmuje się tym programem, o którym piszesz wizyta trwa może ze 2 min i jeszcze buc gada do ciebie na TY... o wszystko trzeba się upominać, jak zaczynasz procedurę to nikt ci nie proponuje pakietu, musisz sama sie dowiadywać... ja za późno się zorientowałam, że w zasadzie moglibyśmy już korzystać z darmowych wizyt i badań które zawierają się w pakiecie i później zwyczajnie myślałam, że już sie nie opłaca go wykupować, bo nie wiedziałam ile będzie komórek, zarodków itp... a okazało się, że mogłam jeszcze kupić, bo teraz za wszystko nadal bulę... jak pisze o wadach to i o zaletach napiszę... stymulacja dobrze dobrana i max zarodków dobrej jakości, ale tu już nie wiem czy to zasługa labo czy mojego męża i moja D
reklama
14:45 a Ty kochana ? dostałaś @na która masz wizyte?
to chyba nie był miesiąc na transfery... tyle niepowodzeń. Bardzo mi przykro,wiem co czujesz kilka dni temu samo to przechodzilam, pustka i smutek oraz strach ze więcej nie dasz rady... Ale dasz zobaczysz.daj sobie kilka dni i staniesz do walki od nowa. Następny raz będzie Wasz szczęśliwy, nas wszystkich musi być szczęśliwy.Niestety cud się nie zdarzyl... beta <0,2...
Moge juz dzis odstawic frexapiryne i dostinex?? W sensie moge juz wszystkie leki odstawic od razu i czekac na @ ??
A Ty zaczynasz w tym cyklu przygotowania do crio??to chyba nie był miesiąc na transfery... tyle niepowodzeń. Bardzo mi przykro,wiem co czujesz kilka dni temu samo to przechodzilam, pustka i smutek oraz strach ze więcej nie dasz rady... Ale dasz zobaczysz.daj sobie kilka dni i staniesz do walki od nowa. Następny raz będzie Wasz szczęśliwy, nas wszystkich musi być szczęśliwy.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Niestety cud się nie zdarzyl... beta <0,2...
Moge juz dzis odstawic frexapiryne i dostinex?? W sensie moge juz wszystkie leki odstawic od razu i czekac na @ ??
Moim zdaniem niestety tak, możesz odstawić. Ale nie poddawaj się - Nowy cykl to nowe szanse.
meg86
@MoKa to takie przykre wszyscy czekają na nasze maleństwa a my się takstaramy o nie... Ale wiesz co jak już będą na świecie to będziemy je kochać najbardziej na swiecie... mam przeczucie ze w te święta będziesz miała wzdety brzuszek nie od kapusty ale od rosnących kropeczek
polecam sok z żurawinyKurczę chyba za mało piję albo od tych leków albo od tych kroplówek ale normalnie mnie czasami piecze jak sikam. Mam nadzieję że to nic poważnego. Może to od podrażnienia od aplikatora progesteronu...
Coś w tym jest... masz rację tylko do mnie jak do dziecka trzeba czasami głośno i wyraźnie napewno jest mi łatwiej mam syna,którego bardzo kocham ale uwierzcie mi zdenerwowac też potrafi ,wiec przygotujcie się wszystkie niedługo na dużą ilość cierpliwości do pociech , i wtedy założymy forum -jak wychować i nie zwariowaćMimo wszystko jest łatwiej. A dziecko to dziecko. Dorosnie i zrozumie. A większość dziewczyn tu marzy o tym żeby w ogóle poznać co to jest szczęście macierzyństwa. Chyba tak jest że człowiek do wszystkiego się przyzwyczaja i chce więcej. Jak nie ma porzadnego faceta to narzekamy a jak latami nam towarzyszy to już jakby samo się rozumie. Jak urodziło się jedno dziecko to super ale przecież koleżanka ma trójkę. Nie chcę nikogo tu obrazić. Po prostu docenmy to co mamy. Szczególnie jak los nam dal kochanego mężczyznę i choć jednego szkraba :-)
babulec
Zaciekawiona BB
Witam siostrę że schizami no ja się uparłam zmienić styl życia i zmieniłam25 kiloooo ! o wow -ja nie mogę się zmusić do chociażby 10 a tyle powinnam...aj brakuje mi konsekwencji...zazdraszczam
meg86
Cześć. Czy mogę prosić o dopisanie do kalendarza na 7 listopada wizyta u lekarza prowadzącego ciaze dziękiBardzo mi przykro... Więcej słów zbędne...
reklama
dżoasia
ja sobie nie przypominam, żebyśmy pili brudzia... nie prowadzi mnie ale byłam u niego kilka razy bo mój był na jakiejś konferencji... no dobra, nie odradzam ci tej "kliniki" ale też nie polecam. U Wyrobki byłam na monitoringu przed sama punkcją i usłyszałam tylko "punkcja w poniedziałek, tu masz receptę, reszte ci powiedzą pielęgniarki" - serio tylko tyle. Potem po punkcji, (którą robił inny lekarz) znowu "było 9 komórek, 7 prawidłowych, tu masz receptę i ktoś zadzwoni kiedy transfer, wstępnie w sobotę"... po transferze tylko "leki bierz jak do tej pory, betę zrób po 12-14 dniach", no i ostatni raz jak u niego byłam przed crio to było "jest torbiel, transferu nie będzie, tu masz receptę, zażywaj 5-21dc". Już nie mówię o jakimkolwiek innym dialogu ale przynajmniej dzien dobry i do widzenia to mógłby wybekać... Ogólnie mnie prowadzi jego teściu - wielki szefo kliniki... ale i z niego nie jestem zadowolona tak na 100%... za dużo się nachapali... banda naciągaczy... wqrwiona jestem bo usg pęcherzykowe trwało kilka sekund i doktorek widział jeden pęcherzyk ciążowy, a ja jestem na 100% pewna, że mignął mi na monitorze drugi, dokładnie w tym miejscu, gdzie potem moja dr znalazła tego drugiego bąbelka jakby się wtedy przyłożył, to może to by się wszystko inaczej potoczyło... a nawet jeśli nie to nie męczyły by mnie teraz takie straszne wyrzuty sumienia i myśli, co by było gdyby... niestety mam teraz zbyt dużo czasu na takie przemyśleniakochana czytałam o tym lekarzu i chwali sie ze jest z niektorymi swoimi pacjentkami na ty hahah i ze wie ile czasu trzeba im poświęcac haha chyba miał na mysli te 2 minuty hahha
Jeśli zdecydujesz się na nich to polecam tylko "obudzić" jajniki i uciekać na stymulacje gdzieś indziej...
Ostatnia edycja:
Podziel się: