Evelin83
Fanka BB :)
przykro miNiestety cud się nie zdarzyl... beta <0,2...
Moge juz dzis odstawic frexapiryne i dostinex?? W sensie moge juz wszystkie leki odstawic od razu i czekac na @ ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przykro miNiestety cud się nie zdarzyl... beta <0,2...
Moge juz dzis odstawic frexapiryne i dostinex?? W sensie moge juz wszystkie leki odstawic od razu i czekac na @ ??
tak mi przykro zapowiadało się naprawdę dobrze, ale musisz kochana powalczy jeszcze, walczymy razem! mam nadzieję, że jak ja będę czekać na wynik bety to ty już będziesz wisieć nad kiblem a spróbuj zadzwonić mimo wszystko - moja klinika na str podaje, że mozna dzwonić do 18 ale normalnie pracują o 21 i nieraz o tej nawet sami do mnie dzwoniliTeraz juz nie mam jak sie do nich dodzwonic... odstawiam wszystko. Najwyzej od jutra znowu cos wezme po kontakcie z dr.
Przykro mi!Niestety cud się nie zdarzyl... beta <0,2...
Zabraniam Ci tak mówić! Wiem,że jest ciężko...sama niby jestem twarda ale ...Kazali dzwonic ale o tej porze juz nie mam jak... rety... ile tak mozna próbować o walczyc?? :/ m nie ma sily... chyba już nie wierzy ze sie uda...
dziękuję za info. Jednak tylko w Krakowie robią tą metodę...Ja mieszkałam w KRK jednak do całej procedury i leczenia podchodziłam w Katowicach. Oczywiście gdy zaczęliśmy szukać przyczyny braku ciąży to wpierw zaczęliśmy od KRK- ale trafiliśmy na samych konowałów. Potem spotkałam się z pewnym znanym ginekologiem w KRK, który swego czasu miał bardzo dużo wspólnego z Macierzyństwem i zapytałem do kogo mam iść. Powiedział mi że w KRK nikogo nie poleca, że wszyscy którzy byli dobrzy już są zmanierowani. Wysyłał nas albo do Katowic albo do Warszawy. To tyko taka moja uwaga, ale niestety z dr Wyroba sama nie miała do czynienia.
wiesz to zależy czasami owszem jest łatwiej... Ale największe życzenia mojego syna od dwóch lat jest mieć brata albo siostrę, czasami mam siły mu tłumaczyć albo obiecywać ze będzie miał kiedyś... potrafi się rozplakac ze wszyscy mają rodzeństwo a on jest sam- rezultat jest taki ze placzemy oboje.
pij sobie sok z żurawiny regularnieKurczę chyba za mało piję albo od tych leków albo od tych kroplówek ale normalnie mnie czasami piecze jak sikam. Mam nadzieję że to nic poważnego. Może to od podrażnienia od aplikatora progesteronu...
cholernie mi przykroNiestety cud się nie zdarzyl... beta <0,2...
Bardzo mi przykro mocno trzymalam kciuki. Tule mocnoNiestety cud się nie zdarzyl... beta <0,2...