reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

ja tez juz po wizycie, dziekuje za wszystkie zyczenia i kciuki :), niestety moj babelek nie chcial wspolpracowac i nie wszystko udalo sie podpatrzec (juz wiem ze charakterek po tatusiu) wszystko w porzadku , przeplywy, wody, tetno, narzady na miejscu, wielki az na 7 cm :) tylko kosci nosowej nie wiadomo, bo zle ulozony, nie pomogl ani batonik ani krazenie po korytarzu.

reklama
ja tez juz po wizycie, dziekuje za wszystkie zyczenia i kciuki :), niestety moj babelek nie chcial wspolpracowac i nie wszystko udalo sie podpatrzec (juz wiem ze charakterek po tatusiu) wszystko w porzadku , przeplywy, wody, tetno, narzady na miejscu, wielki az na 7 cm :) tylko kosci nosowej nie wiadomo, bo zle ulozony, nie pomogl ani batonik ani krazenie po korytarzu.
Bardzo dobre wiesci :) ciesze sie razem z wami:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hihi siedzę ale pozniej muszę się ogarnąć bo idziemy na kolacje ze znajomymi. A po transferze wracamy na miesiąc do Chorwacji do mojego narzeczonego i od połowy grudnia znowu Alpy i praca.
Narzeczonego masz Chorwacji. Super. Masz gory pod nosem i jeden z najpiekniejszych krajow turystycznych na wyciagniecie reki, bo swoj to swoj zawsze.

Narzeczonego masz Chorwacji. Super. Masz gory pod nosem i jeden z najpiekniejszych krajow turystycznych na wyciagniecie reki, bo swoj to swoj zawsze.

Chorwat, ale tęsknię za domem czasem. 2 lata już w Polsce nie byłam ale może rodzice mnie odwiedza w następnym roku. Tylko Skype nam został hihi. Trudno było z językiem na początku ale teraz to nawet ok.

Hej dziewczyny nie pisze z byt czesyo ale czesto Was czytam i staram sie byc na bieżąco. Po Twoich Moka przeżyciach zdecydowalismy z mężem iż pojdziemy do dr G i nasze drugie podejście zrobimy protokołem dlugim tak jak dr G zaleca. Mam jeszcze konsultacje u dr M ale to dopiero gdy odbiore wyniki kariotypów... Owszem boje sie jak cholerka ale gdy przypomne sobie co czulam po pierwszej nieudanej probie i braku transferu to chce zaryzykowac... Mam nadzieje ze nie bedzie zle i po prostu dalam sie tak nakrecic dr M ze ten długi to nie dla mnie, ze taki niebezpieczny... W koncu dr G rowniez wie co robi i nie chce mi krzywdy zrobic.

reklama
Hej dziewczyny nie pisze z byt czesyo ale czesto Was czytam i staram sie byc na bieżąco. Po Twoich Moka przeżyciach zdecydowalismy z mężem iż pojdziemy do dr G i nasze drugie podejście zrobimy protokołem dlugim tak jak dr G zaleca. Mam jeszcze konsultacje u dr M ale to dopiero gdy odbiore wyniki kariotypów... Owszem boje sie jak cholerka ale gdy przypomne sobie co czulam po pierwszej nieudanej probie i braku transferu to chce zaryzykowac... Mam nadzieje ze nie bedzie zle i po prostu dalam sie tak nakrecic dr M ze ten długi to nie dla mnie, ze taki niebezpieczny... W koncu dr G rowniez wie co robi i nie chce mi krzywdy zrobic.
Dobrze, ze cos zmieniliscie skoro poprzedni protokol nie zadzialal. Oby tym razem.poszlo lepiej :)

Do góry