Nie patrz i nie czekaj.... zajmnij się pieskami bo od czekania i patrzenia w głowach się przewracaJa właśnie mam 5dpt ale ani na papierze, ani na aplikatorze ani na wkładce. Nic nie widzę nic nie czuję...
reklama
trzymam kciuki. Może jeszcze się mężowi odmieni..Nie wiem co to za metodą,j poszukaj na stronach klinik leczacych nieplodnosc.napewno sporo kosztuje skoro taka nowosc. Ja amh mam wysokie ale mąż nie chce wiecej próbować.u mnie dzisiAj pierwszy dzień @ i przystępujemy do cyklu crio ale mam tylko jednego ostatniego zarodka. Mamy zamrożone komórki ale mąż nie chce słyszeć o leczeniu ja też tak na początku myślałam a teraz chce walczyć dalej nawet jak się nie uda... zobaczymy jak to będzie.
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
A kiedy dostałaś miesiączkę po skończeniu opakowania? Pytam, bo szykuje mi się wyjazd na Wszystkich Świętych i nie wiem jak to będzie, zawsze mam bardzo bolesne nawet przeciwbólowe nie dają rady a ostatnio i obfite.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam 3 tabletki dziennie na cyklu sztucznym. Nie wiem jeszcze jaka będzie @ bo miałam ciążę biochemiczna i jeszcze czekam na okres.
HopeFul87
Od dzis tj 1dc mam estrofem 3x1, od 5dc mam encorton 20mg od 14dc fraxyparyna reszta po transferzeTo tak samo jak ja... od kiedy zaczynasz brać leki ??
Nina001
Skoro mierzysz temperaturę to znaczy,że już wpadasz w wir niebezpiecznych zachowań! Ale wolę żebyś teraz szalała, a nie po transferze blastki!Mierzylam sobie temperature i mam 37,2, czyli jest lekko podwyzszona co mnie cieszy. Normalnie mam 36,6 i przez ostatnie dni tak mialam. Kusi mnie zrobic test owulacyjny ale troche sie boje, bo nie chce sie zle nastawic. Zapomnialam sie zapytac lekarza co mysli o dadatkowym progesterone :/ zostaly mi jeszcze 2 op. z poprzedbiego cyklu ale boje sie brac na wlasna reke. Poczekam do transferu i tak jak radzisz dopytam jeszcze o to dzieki za pomoc :*
Olusja1987
U mnie też nic, jesteśmy bezradne, zostaje nam tylko być dobrej myśli i czekanie.Ja właśnie mam 5dpt ale ani na papierze, ani na aplikatorze ani na wkładce. Nic nie widzę nic nie czuję...
mam, nowa metoda nazywa sie IVA i jest stosowana w Krkowie w Mecierzyństwie. Stosuje ją lekarz Wyroba. Któraś uczęszcza do tej kliniki i moze do tego lekarza? Jakie wrażenia? Pytasz na zaś - musze mieć plan awaryjny jeżeli Novum mi nie pomoże. Aha koszt tego in vitro to 20 tysięcy.Nie wiem co to za metodą,j poszukaj na stronach klinik leczacych nieplodnosc.napewno sporo kosztuje skoro taka nowosc. Ja amh mam wysokie ale mąż nie chce wiecej próbować.u mnie dzisiAj pierwszy dzień @ i przystępujemy do cyklu crio ale mam tylko jednego ostatniego zarodka. Mamy zamrożone komórki ale mąż nie chce słyszeć o leczeniu ja też tak na początku myślałam a teraz chce walczyć dalej nawet jak się nie uda... zobaczymy jak to będzie.
hope322
Zostaly mi juz tylko dwie i chcialabym, zeby organizm sie dobrze przygotowal Zapytam meza co sadzi o tych testach owu, moze on wybije mi je z glowySkoro mierzysz temperaturę to znaczy,że już wpadasz w wir niebezpiecznych zachowań! Ale wolę żebyś teraz szalała, a nie po transferze blastki!
reklama
Nina001
Jak chcesz to zrób test owu ale chyba tylko z ciekawości, nic więcej nie wskaże. Jedna kreska czy dwie...termin transfeu już ustalony Napij się wina i relaksuj, to przyniesie więcej korzyści Twojemu organizmowi niż sikanie na testyZostaly mi juz tylko dwie i chcialabym, zeby organizm sie dobrze przygotowal Zapytam meza co sadzi o tych testach owu, moze on wybije mi je z glowy
Podziel się: