wiec obie mamy wizyty w pt. i ja tez kolo weekendu powinnam zaczac stymulacjenie kochana wizytę mam w piątek ponieważ @ przyszła później i przełożył na piątek no teraz to już chyba dostanę właściwą symulację dam znać w piątek co dalej
reklama
asinka89
Fanka BB :)
to bedzie szczesliwy piatek ja tez mam wizyte przed criowiec obie mamy wizyty w pt. i ja tez kolo weekendu powinnam zaczac stymulacje
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram - nie szukaj objawów, bo czasami ich poprostu nie ma . Ja przy mojej pierwszej udanej ciąży nic nie czułam. Nie miałam żadnych plamień ani dolegliwości. Dopiero w 3 miesiącu dopadła mnie sennośćMoKa ja od transferu nic a nic nie czułam. Żadnego plamienia implantacyjnego, bóli itp. Teraz jestem w 7 tc i dalej nic nie czuję. Żadnych mdłości, nudności, wymiotów, zachcianek. Także brak objawów to też dobry objaw. Nie analizuj aż tak tego wszystkiego bo tylko zwariujesz. Co ma być to będzie. Kropki mają się dobrze u mamusi i zostaną tam kolejne 8 miesięcy.
monikaaakaaa
Początkująca w BB
To świetnie ja też mam super męża, kocha mnie strasznie. Wczoraj jak mało zawału nie dostałam, bo plamiłam, to kazał mi leżeć, a on skakał koło mnie, że aż śmiać mi się chciało podpowiem Ci Tylko, że ja pierwszy transfer miałam nieudany, ale przed drugim mąż mi powiedział przed wejściem na salę - " teraz się uda zobaczysz, ja to wiem" i się udało...czasami warto ten nasz stres im oddać, a nam to wyjdzie na zdrowie mało tego mój mąż gdzieś wyczytał, że należy jeść ananasa i kupował mi przed transferem i po, aż do bety (codziennie pilnował, aby jadła chociaż dwa plasterki). Nie wiem co pomogło, że się udało, ale wiem, że z pomocą męża i Tobie się uda - ściskam mocno!Bardzo bym tego chciała pierwsza próba był tylko jeden jedyny do podania mam nadzieję że teraz będą mogła wziąć 2 ze Bedzie więcej a M mam wspaniałego wczoraj siedzieliśmy do 2 w nocy i oglądaliśmy płytę z wesela fajnie tak powspominać
super! tak jak tu ktoras pisala LISTOPAD BĘDZIE NASZ DZIEWCZYNY!to bedzie szczesliwy piatek ja tez mam wizyte przed crio
Aguleczka29
Wczoraj zaaplikowałam sobie 4 zastrzyki 2 szt ovitrelle i 2szt ganapeptyl , wydaje mi się ,że od tego drugiego mam dziś cholerne mdłości, czy któraś tak miała?
Tak,pytałam lekarza -to normalne. Też mi mega niedobrze było.
asinka89
oj taksuper! tak jak tu ktoras pisala LISTOPAD BĘDZIE NASZ DZIEWCZYNY!
Ogromne gratulacje [emoji7] [emoji7] Jak się czujecie?Dziekuje, ja juz od wczorajszego wieczoru ciesze sie bobaksiem [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Evelin83
ja robilam i jedyne co zmienilam to nie uzywalam acetonu do zdjecia starej warstwy tylko pilowalamDziewczyny miałyście na początku ciąży twardy brzuch ? ja mam bardzo twardy i przeszkadza mi nawet w schylaniu się a o spaniu na brzuchu nie ma mowy..
Drugie, głupie pytanie. Co myślicie o robieniu paznokci hybrydowych w pierwszym trymestrze ? Ja zawsze mam zrobione a teraz jak chciałam sobie znowu zrobić to parę osób mi odradziło w pierwszym trymestrze. Myślicie że to naprawdę takie niedobre ???
Ostatnia edycja:
Podziel się: