reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

jeśli lampy ledowe to nie są szkodliwe, ale te zwykłe z uv są faktycznie szkodliwe
sa szkodliwe jesli bys uzywala codziennie a nie raz na 3- 4 tygodnie i to pare minut, wedlug mnir nie ma paniki, zreszta w lampach promienie uv sa bardzo slabe wiec naprawde trzeba by bylo z reka pare godzin siedziec zeby sobie zaszkodzic

reklama
Witajcie dziewczyny. Zaczynam dochodzić do siebie.... chociaż psychicznie jest ciężko... czekam.na @ i chce zacząć brać już leki i przygotować się do crio. boję się ze jeśli się nie uda to zakonczymy starania... Ale ja chce maleństwo. wiem ze moj M juz wiecej nie zechce podchodzic do in vitro.

Boże dziewczyny jestem taka zawalona robota w pracy ze nie wiem jak sie nazywam! Tym co dzisiaj maja wizyty i pomiary życzę powodzenia.

Ja tez czekam jak na szpilkach na wyniki progesteronu i nadal nic nie mam [emoji30]

To świetnie :) ja też mam super męża, kocha mnie strasznie. Wczoraj jak mało zawału nie dostałam, bo plamiłam, to kazał mi leżeć, a on skakał koło mnie, że aż śmiać mi się chciało :) podpowiem Ci Tylko, że ja pierwszy transfer miałam nieudany, ale przed drugim mąż mi powiedział przed wejściem na salę - " teraz się uda zobaczysz, ja to wiem" i się udało...czasami warto ten nasz stres im oddać, a nam to wyjdzie na zdrowie :) mało tego mój mąż gdzieś wyczytał, że należy jeść ananasa i kupował mi przed transferem i po, aż do bety (codziennie pilnował, aby jadła chociaż dwa plasterki). Nie wiem co pomogło, że się udało, ale wiem, że z pomocą męża i Tobie się uda - ściskam mocno!
Mój M też pilnował abym jadła ananasa i nospe brałam pilnował abym przypadkiem nie zapomniała o lekach latał jak przy jajku hehe :) powiem ci ze teraz podchodzę na spokojnie do tego wszystkiego co ma byc to będzie a ja będę robiła aby było jak najlepiej wiem że mój M będzie wspaniałym ojcem ma naprawdę wspaniałych rodziców i wiem że on też za dzieciami szaleje jak głupi doczekamy się naszego maluszka :)

reklama
Do góry