asinka89
Fanka BB :)
gratulacje . zeby zdrowo rosła
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje . zeby zdrowo rosła
Paula a jaki plan u Ciebie teraz? Dziś wizyte masz, tak?kochane dzisiaj powiedzialam M co mnie boli i co mi leży na sercu i jakoś tak lżej mi się zrobiło oczywiście poplakalam trochę ale zdałam sobie sprawę że mam wspaniałego M powiedział że będziemy tak długo walczyć aż się uda ze że on też się o mnie martwi ze nie pokazuje tego ale też się denerwuje co będzie jak pójdzie ta punkcja ile będzie zarodków czasem dobrze tak w małżeństwie szczerze powiedzieć co leży na sercu i co boli my tak mamy jak coś leży na sercu to jedno drugiemu powie a i chciałam to pochwalić bo od 4 tyg bierze codziennie profertil
Teraz będziemy świrować do samej bety. Miałam być spokojna, ale tak się nie daTy się martwisz że coś czujesz a ja że nie czuję nic a powinny się skarby wczepiać w endo. A ja nic a nic nie czuję...
Suuuuper, że rozmawiacie :-) to bardzo ważne, że masz wsparcie męża, bo o dziecko staracie się razem i razem musicie przez to przejść... a przy takim wsparciu to i zarodków będzie max, trzymam kciuki i życzę tego z całego serca :-)kochane dzisiaj powiedzialam M co mnie boli i co mi leży na sercu i jakoś tak lżej mi się zrobiło oczywiście poplakalam trochę ale zdałam sobie sprawę że mam wspaniałego M powiedział że będziemy tak długo walczyć aż się uda ze że on też się o mnie martwi ze nie pokazuje tego ale też się denerwuje co będzie jak pójdzie ta punkcja ile będzie zarodków czasem dobrze tak w małżeństwie szczerze powiedzieć co leży na sercu i co boli my tak mamy jak coś leży na sercu to jedno drugiemu powie a i chciałam to pochwalić bo od 4 tyg bierze codziennie profertil
wiecie co Dziewczyny mi sie wydaje ze dobrym sposobem jest sposób naszych babć.. Mycie wszystkiego wodą z octem. Zapach utrzymuje się chwilę dosłownie a jest zdrowo, bez chemii. Ja ocet dodaję nawet do prania do bębna. Wówczas usuwa resztki proszku i płynu do płukania z tkanin i ciuchy są takie mięciutkie po nim! Octu nie czuc oczywiscie, ja daje do bebna ok 1/2 szklanki, moze troche mniej. Moja przyjaciółka urodziła córę w poniedzilek i wpadłam jej na chate z jej mama i cały dom wczoraj wysprztałyśmy właśnie woda z octem.Hahaha to się dogadaliśmy wiesz co ja mam taki z Niemiec sprowadzany bo nas po wsi jeździ babka i sprzedaje różnoraką chemię z Niemiec. Proszki, płyny, spreje i co tylko chcesz i ma właśnie taki płyn który generalnie jest przeznaczony do kuchni że można nim blaty kuchenne wycierać i nawet deski do krojenia no właśnie jest do tego żeby podobno 99 % bakterii usunąć i rzeczy nim umyte mogą mieć bezpośredni kontakt z żywnością kupiliśmy go już kiedyś do kuchni a przed pierwszym transferem chyba z 5 butelek na zapas i tak wszystkie szafki w moim pokoju, telewizor, parapet a nawet podłogę z wodą i tym płynem miałam "odkażany". Czy to działa nie wiem ale jednak bardziej ufam tym niemieckim typowo środkom niż tym na Polskę czy w Polsce robionym. Niestety przykładem są chociażby proszki...
No a po pozytywnej becie uspokoisz sie na chwilke i dalej bedziesz swirowac zareczamTeraz będziemy świrować do samej bety. Miałam być spokojna, ale tak się nie da
Za kazdym praniem tak robisz?wiecie co Dziewczyny mi sie wydaje ze dobrym sposobem jest sposób naszych babć.. Mycie wszystkiego wodą z octem. Zapach utrzymuje się chwilę dosłownie a jest zdrowo, bez chemii. Ja ocet dodaję nawet do prania do bębna. Wówczas usuwa resztki proszku i płynu do płukania z tkanin i ciuchy są takie mięciutkie po nim! Octu nie czuc oczywiscie, ja daje do bebna ok 1/2 szklanki, moze troche mniej. Moja przyjaciółka urodziła córę w poniedzilek i wpadłam jej na chate z jej mama i cały dom wczoraj wysprztałyśmy właśnie woda z octem.
tak,jak mam ocet. Ręczniki szczególnie są potem super puszyste.Za kazdym praniem tak robisz?
Tez zaczne dzieki za wskazowketak,jak mam ocet. Ręczniki szczególnie są potem super puszyste.