reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale będziesz miała podawane zarodki świeże? Czy stwierdzili przestymulowanie?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopiero trzeci dzień na stymulacji więc jeszcze nic nie wiem, pierwszym razem miałam "świeżaka" 8B1, drugi przestał się dzielić, więcej nie było więc marnie, ale teraz mam nadzieję, że w końcu musi być dobrze.

reklama
Dziewczyny jesli cjodzi o moj cienki progesteron 13dpt udanym7,69
Wlasnie jestem.w szpitalu wolalam przyjechac i dopytac .Pani powiedziala zebym na wyniki proges.nie patrzyla jak beta jest wysoka to jest wszystko ok.W nast.poniedzialek robie 3 weryfikacje jak bedzie ok beda dzwonic.Uspokoilam sie.Wczoraj wlasnie czytalam ze moze byc niski przez brak cialka zoltego dlatego musimy do przyjmowac z zewnatrz.

Pytanie do kobiet po udanych transferach.
Od pozytywnej bety mniej wiecej czuje ze w okolicach intymnuch inaczej pachne bardziej intensywnie Podmywam sie zawsze rano i wieczorem.Uczucie mokra jest non stop.Czy ktoras z was tez tak ma boje sie.jakiejs infekcji,oprocz tego wszystko ok.Czasem lekki bol i klucie

Pytanie do kobiet po udanych transferach.
Od pozytywnej bety mniej wiecej czuje ze w okolicach intymnuch inaczej pachne bardziej intensywnie Podmywam sie zawsze rano i wieczorem.Uczucie mokra jest non stop.Czy ktoras z was tez tak ma boje sie.jakiejs infekcji,oprocz tego wszystko ok.Czasem lekki bol i klucie
jeżeli wydzielina nie śmierdzi, nie jest grudkowata, mocno glutkowata, zielona czy dziwnie żółta to wszystko jest ok;) (nie piecze, nie szczypie) - w ciąży zwiększa się ilość wydzieliny, a jeśli bierzesz leki dopochwowe to już w ogóle ;) do pielęgnacji okolic intymnych polecam szare mydło w płynie np. firmy Barwa

Czy to możliwe że po. 5 dniach brania menopur 225 nic mnie nie boli. Tylko tyle że jest mi strasznie gorąco i nie mogę spać w nocy. W czwartek pierwsza kontrola usg i Stach czy wogole są jakieś jajeczka. :oops: poza tym kończę już antybiotyk i tabletki dop. Coś się zawsze przypałęta

reklama
Czy to możliwe że po. 5 dniach brania menopur 225 nic mnie nie boli. Tylko tyle że jest mi strasznie gorąco i nie mogę spać w nocy. W czwartek pierwsza kontrola usg i Stach czy wogole są jakieś jajeczka. :oops: poza tym kończę już antybiotyk i tabletki dop. Coś się zawsze przypałęta

Możliwe - mnie nie bolało nic do samej punkcji. Miałam pobrane 7 komórek, 6 się ładnie zapłodniło :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry