reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Może to ta chemia... mu mamy zmienne nastroje po hormonach a co mówiąc chemia... myślę że on po prostu się boi ...Ale jest facetem i nie przyzna się do tego, bo przecież muszą być silni a przynajmniej tak uważają ...:(
no wczesniej ciagle o wszystkim rozmawialismy a teraz ja ciagle ustepuje bo nie chce sie klucic ale dzis mnie to juz przeroslo zabrzmiało to tak jakbym kradła pieniadze.. nigdy nie dzieliłam na moje twoje .. wydaje mi sie ze im bardziej odpuszczam tym maz bardziej mi dokreca.. nie wiem co robic mam ciagle swiadomosc ze jest ciezko chory a lekarze nie pawaja optymizmem na wyzdrowienie ale czy to daje mu prawo na odreagowywanie na mnie.. nie wiem

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no ciagle zastanawiam sie czy bedzie coraz gorzej..a poszło o pieniadze ze ich nie ma i ze ciezko i ze odłozyłam na criotransfer z wypłaty i mu nie powiedziałam ...no mowie wam istny szok...najlepsze ze ja mu to mowie wszystko ale on chyba wogole nie słucha ..nie wiem czy to skutek uboczny chemii czy po prostu mnie olewa...

Pewnie jest nieuważny a jednocześnie jako facet przeżywa niedobór pieniedzy a ma za malo sił żeby to naprawić :( Choroba mocno wplywa na nas, na rodzinę, robimy się nerwowi i niecierpliwi. Trzymaj się i postaraj się po prostu wszystkiego nie brać do serca co mówi. Pewnie później sam żałuje, a jak nawet nie to nie masz sobie nic do zarzucenia. W końcu razem podjęliście te glowne decyzje.

A z jakich okolic jesteś ?? My na bb to jak jedną wielką rodziną jesteśmy... wszystko można tutaj powiedzieć
no ja teraz mieszkam w niemczech w NRW dokładnie kreis Heinsberg .. z tego co widziałam bardzo mało tytaj jest osob z de .. no cieszy mnie to ze mozna sie tutaj wygadac i wyzaluc bo.nic innego mnie nie pozostało..

Pewnie jest nieuważny a jednocześnie jako facet przeżywa niedobór pieniedzy a ma za malo sił żeby to naprawić :( Choroba mocno wplywa na nas, na rodzinę, robimy się nerwowi i niecierpliwi. Trzymaj się i postaraj się po prostu wszystkiego nie brać do serca co mówi. Pewnie później sam żałuje, a jak nawet nie to nie masz sobie nic do zarzucenia. W końcu razem podjęliście te glowne decyzje.
no niestety jestem taka ze wszystko przezywam bardzo.. pewnie z tym ze maz nawet jesli wie ze zle zrobił to nie przeprosi tylko bedzie utrzymywal ze to przezemnie kłutnia itd.. droga bez wyjscia normalnie .. ja teraz tez sie denerwuje bo za niedługo 2 transfer a nerwy temu nie sprzyjaja..

no ja teraz mieszkam w niemczech w NRW dokładnie kreis Heinsberg .. z tego co widziałam bardzo mało tytaj jest osob z de .. no cieszy mnie to ze mozna sie tutaj wygadac i wyzaluc bo.nic innego mnie nie pozostało..

Szkoda, ze nie mieszkasz blizej granicy z DK, bo bym sie chetnie spotkala ale mam do Ciebie 800km :/

To daleko masz do nas... Ale Internet jeszcze pozostaje. Poczekaj może mu przejdzie i wtedy na spokjnie mu powiedz a najlepiej to jak ja kiedyś zrobiłam...napisałam list bo jak zaczynałam mówić to emocje przewyzszaly i mi się wtracal i dalej kłótnia... więc spróbuj napisać.

no niestety jestem taka ze wszystko przezywam bardzo.. pewnie z tym ze maz nawet jesli wie ze zle zrobił to nie przeprosi tylko bedzie utrzymywal ze to przezemnie kłutnia itd.. droga bez wyjscia normalnie .. ja teraz tez sie denerwuje bo za niedługo 2 transfer a nerwy temu nie sprzyjaja..

A może zapytaj się ho otwarcie czy on wogole chce ten transfer ??Może zmianil zdanie... bo przecież jeśli oszczędzisz pieniądze na taki cel a on się wściekł to już dziwne...

Dajesz mi otuchę i nadzieję bo ja miałam bardzo podobnie i dlatego mega się boję przed drugą punkcją żeby znowu nie przeżyć takiej porażki...
A miałaś protokół zmieniony? Bo mi od razu zmienił na nowy i dzięki temu się udało [emoji4] wiem że jest mega ciężko ją wtedy zaczęłam się zastanawiać nad komórką dawczyni ale na szczęście nie było takiej potrzeby

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To daleko masz do nas... Ale Internet jeszcze pozostaje. Poczekaj może mu przejdzie i wtedy na spokjnie mu powiedz a najlepiej to jak ja kiedyś zrobiłam...napisałam list bo jak zaczynałam mówić to emocje przewyzszaly i mi się wtracal i dalej kłótnia... więc spróbuj napisać.
kiedys to działało u nas ..a teraz nawet nie przeczyta :( no daleko dobrze ze internet jest.. bo tak sama chyba bym oszalała

reklama
nie martw sie ja tez to słyszałam z milion razy teraz nawet zrezygnowałam z pracy w przedszkolu i szkoły ktora mi państwo miało płacic..ale po tylu przejsciach i problemach zdrowotnych wiem ze pieniadze to nie wszystko...

Dlatego ja często mówię żeby ktoś się nie wypowiadał jeśli nie zna szczegółów...

Do góry