reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem czy dobrze ale już drugiego dnia stymulacji czuję jajniki, to się okaże , za pierwszym podejściem nic nie czułam.Do tego śniło mi się, ze mam tak mało pęcherzyków, że punkcja jest bezsensowna.Ile człowiek się stresuje tym wszystkim, nawet w nocy.
Ilość to jedno a jakość to drugie i jakże ważne.
W środę idę na pierwszy podgląd, no i oczywiście ta niepewność , co mnie czeka.
Tak jak piszecie teraz martwię się o jajka, później, czy się zapłodnią i w końcu czy zostaną ze mną na 9 miesięcy.

reklama
Witam moje drogie...10 dpt beta 21,100...martwię się,że tak mała.W środę powtórka.
Strach mam ,że przy tych moich niedrożnych jajowodach KROPEK mój przesuną się i będzie ciąża pozamaciczna...
Czy ten strach się kiedyś skończy ?
No trochę niziutka ta beta jak na 10 dpt. Nie chcę źle wyrokować, ale chyba nie wróży to nic dobrego. Oczywiście powtórz betę jak najbardziej.

Gosiu a byłaś już u lekarza ? Mówili Ci jak masz liczyć tygodnie ciąży ? Ja sobie ściągnęłam aplikacje na telefon i tam mi liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki czyli w moim przypadku wyliczyło że dzisiaj jest ostatni dzień 5 tygodnia. Dziwnie tak bo wiem że transfer miałam 2 tygodnie temu :)
Byłam właśnie dzisiaj. O nic się nie zapytałam bo tak szybko, szybko poza kolejka ten mój progesteron skonsultować, ale ni powiedział, ze 31.10 będę w połowie 7 tygodnia bo na wtedy mam wizytę zaplanowana. Ale nie wiem jak się liczy.

reklama
Do góry