reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem czy dobrze ale już drugiego dnia stymulacji czuję jajniki, to się okaże , za pierwszym podejściem nic nie czułam.Do tego śniło mi się, ze mam tak mało pęcherzyków, że punkcja jest bezsensowna.Ile człowiek się stresuje tym wszystkim, nawet w nocy.
Ilość to jedno a jakość to drugie i jakże ważne.
W środę idę na pierwszy podgląd, no i oczywiście ta niepewność , co mnie czeka.
Tak jak piszecie teraz martwię się o jajka, później, czy się zapłodnią i w końcu czy zostaną ze mną na 9 miesięcy.

reklama
Witam moje drogie...10 dpt beta 21,100...martwię się,że tak mała.W środę powtórka.
Strach mam ,że przy tych moich niedrożnych jajowodach KROPEK mój przesuną się i będzie ciąża pozamaciczna...
Czy ten strach się kiedyś skończy ?
No trochę niziutka ta beta jak na 10 dpt. Nie chcę źle wyrokować, ale chyba nie wróży to nic dobrego. Oczywiście powtórz betę jak najbardziej.

Gosiu a byłaś już u lekarza ? Mówili Ci jak masz liczyć tygodnie ciąży ? Ja sobie ściągnęłam aplikacje na telefon i tam mi liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki czyli w moim przypadku wyliczyło że dzisiaj jest ostatni dzień 5 tygodnia. Dziwnie tak bo wiem że transfer miałam 2 tygodnie temu :)
Byłam właśnie dzisiaj. O nic się nie zapytałam bo tak szybko, szybko poza kolejka ten mój progesteron skonsultować, ale ni powiedział, ze 31.10 będę w połowie 7 tygodnia bo na wtedy mam wizytę zaplanowana. Ale nie wiem jak się liczy.

reklama
Do góry