reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aaa no i jednak dzwoniłam.
Poki co walcza wszystkie nasze zarodki, minęła wlasnie 3 doba mam nadzieje,że nic sie teraz zlego nie wydarzy...
Pani powiedziala,ze wszystkie sa klasy A I AB najlepszy jest juz kompa... cos tam,to trudne slowo i nie zrozumialam. A najslabszy ma 8 blastometrow (tak to sie mowi)?? Czyli teoretycznie tez dobrze rokuje...
Cudownie, gratuluję i trzymam kciuki:)

Hej . Ja odnosnie lutinusu o którym pisałam z jedną kobitka. Mówiłam że odezwę się w czwartek. Byłam u swojego ginekologa w DE. Wypisal mi 90 tabletek za 5 euro i 80 tabletek dhupastonu również za 5 euro. Także dałam na pl 40 zł. A nie tak jak w pl 2000. Także dziękuję. Już mam . Jestem w szoku .....cholerna Polska.
no w niemczech płacisz tylko za recepte czerwona 5e chyba ze lek jest drogi to 10e ...za zuelone płaci sie całosc.. a co to te lutinusu?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry