walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Oby byly potwierdzone w sobote nadal i bedzie pięknie!!Czyli bardzo dobre wiesci!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby byly potwierdzone w sobote nadal i bedzie pięknie!!Czyli bardzo dobre wiesci!!!
Wow...Hej . Ja odnosnie lutinusu o którym pisałam z jedną kobitka. Mówiłam że odezwę się w czwartek. Byłam u swojego ginekologa w DE. Wypisal mi 90 tabletek za 5 euro i 80 tabletek dhupastonu również za 5 euro. Także dałam na pl 40 zł. A nie tak jak w pl 2000. Także dziękuję. Już mam . Jestem w szoku .....cholerna Polska.
zazdraszczam...Hej . Ja odnosnie lutinusu o którym pisałam z jedną kobitka. Mówiłam że odezwę się w czwartek. Byłam u swojego ginekologa w DE. Wypisal mi 90 tabletek za 5 euro i 80 tabletek dhupastonu również za 5 euro. Także dałam na pl 40 zł. A nie tak jak w pl 2000. Także dziękuję. Już mam . Jestem w szoku .....cholerna Polska.
Gratulacje mamusiu zarodków czyli pięknie, szybcioszki z nich - ten jeden to kompaktujący czyli juz robi się z niego morulkaAaa no i jednak dzwoniłam.
Poki co walcza wszystkie nasze zarodki, minęła wlasnie 3 doba mam nadzieje,że nic sie teraz zlego nie wydarzy...
Pani powiedziala,ze wszystkie sa klasy A I AB najlepszy jest juz kompa... cos tam,to trudne slowo i nie zrozumialam. A najslabszy ma 8 blastometrow (tak to sie mowi)?? Czyli teoretycznie tez dobrze rokuje...
Hehehe. Masakra jednym słowem. A ja głupia zamiast zapytać to 2 klocki w pl wydalam.zazdraszczam...
Oj proszę Cię Wiesz,że jest tyleee problemów po drodze,że myśli się już o wszystkim.No tak kto to może się takimi rzeczami zadreczac jak nie Ty[emoji16]hehe ja panikowalam czy aby bety nie mam za wysokiej haha tu na forum[emoji16]
---27tc---
Suuuper! Oby tak dalej!Aaa no i jednak dzwoniłam.
Poki co walcza wszystkie nasze zarodki, minęła wlasnie 3 doba mam nadzieje,że nic sie teraz zlego nie wydarzy...
Pani powiedziala,ze wszystkie sa klasy A I AB najlepszy jest juz kompa... cos tam,to trudne slowo i nie zrozumialam. A najslabszy ma 8 blastometrow (tak to sie mowi)?? Czyli teoretycznie tez dobrze rokuje...
O wlasnie. Gadalam w wc w pracy i nie bardzo kumalam co do mnie mowia :-)Gratulacje mamusiu zarodków czyli pięknie, szybcioszki z nich - ten jeden to kompaktujący czyli juz robi się z niego morulka
Jak bediesz myslec ze coś zlego sie stanie to sie stanie, dla kropka musisz myslec pozytywnie i dxiekowac ze zostal z TobaJa tam robię sikacze. Krecha jest ale jakiś taki niepokój mnie nie opuszcza. Boje się wstać, boje się schylic. Najlepiej bym tylko leżała żeby temu mojemu kropusiowi nic nie zrobić. Ja tylko wiem, ze on tam jest a już go tak kocham, ze boje się zrobić mu krzywdę wiem, wiem pozytywne myślenie, ale strach jest jeszcze większy jak po transferze.