reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jutro mam wizytę u nowej doktor. Dowiemy się w końcu co z nerkami naszego Synka. Proszę o pozytywne myśli, paciorek i co tylko się da za nas. Strach o dziecko, nawet nienarodzone, jest tak wielki, że nawet sobie tego nie wyobrażałam.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za dobre wiadomości✊✊

reklama
Dzisiaj też miałam...
Oprócz tego że miałam pecherzyk to jeszcze miałam owulacje :errr:
Progesteron już rośnie a transfer wykonują poniżej jeden a już mam 0.5
Endo 7.9mm
Wizyta w piątek :wściekła/y:
Mam nadzieję że już ostatecznie powiedzą mi co i jak :oo:
Powoli tracę cierpliwość :angry:

Tamiza a czemu już dziś nie włączyli Ci progesteronu i nie ustalili daty transferu?
Że niby endo za małe? Przypomnij kto Cię prowadzi.

Dziewczyny jutro mam wizytę u nowej doktor. Dowiemy się w końcu co z nerkami naszego Synka. Proszę o pozytywne myśli, paciorek i co tylko się da za nas. Strach o dziecko, nawet nienarodzone, jest tak wielki, że nawet sobie tego nie wyobrażałam.

Kciuki zaciśnięte :)

Dzisiaj też miałam...
Endo 7.9mm

Hmmm, naprawdę natura potrafi zaskakiwać... Domyślam się jak się denerwujesz. Mam nadzieję, że w piątek wszystko się wyjaśni (pozytywnie). A nie mogą Ci teraz tego cyklu zamienić na naturalny i zrobić transferu tyle dni po owulacji ile dni mają zarodki? Nie wiem czy tak można dlatego pytam.

Dzisiaj też miałam...
Endo 7.9mm
A nie mogą w razie w podać Ci leków na obniżenie progesteronu?

H

Będę trzymać kciuki żeby bąbelek był zdrowy:blink:

reklama
Do góry